ΕΠΣ Θράκης: «Επαγγελματική» νίκη κορυφής για την Δόξα Γρατινής επί του Ορφέα Ξυλαγανής

 

Φτωχή σε έκταση αλλά πολύτιμη νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Δόξα Γρατινής, που επικράτησε με 1-0 της μαχητικής ομάδας της Ξυλαγανής, διπλασίασε τις νίκες της και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Μάλιστα, η ομάδα του Τάσου Μποζη δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα και όλα αυτά πρά το γεγονός ότι είχε τρεις βασικές απουσίες από τραυματισμούς, στις οποίες προστέθηκε και αυτή του Σεφκετ που αγωνίστηκε μόλις 10 λεπτά. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 50′ ο  Κυριακόπουλος με καρφωτή κεφαλιά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Κακουλίδη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μέτριο με τον Ορφέα να δείχνει πιο επικίνδυνος στην αντίπαλη εστία, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πέτυχαν το γκολ και έχασαν αρκετές ακόμα ευκαιρίες να πάρουν μια πιο εύκολη νίκη.

Στο 20′ ο Γκανούδης έπιασε κεφαλιά και ο Καμζέλας έδιωξε σωτήρια επάνω στην γραμμή, ενώ στο 23′ ο Κυριακοπουλος έπιασε το σουτ αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Πουλακίδας. Στο 30′ ο Αραμπατζής έπιασε το σουτ αλλά έδιωξε ένας αμυντικός και δέκα λεπτά αργότερα ο Ιωάννου εκτέλεσε καλοχτυπημένο φάουλ αλλά ο Τατσιος έδιωξε από το γάμα της εστίας.

Στο 60′ ο Αντωνιαδης έβγαλε την σέντρα και ο πασχάλης έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 65′ και 70′ ο Μποζης δεν καταφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Σουτ του Πασχάλη στο 71′ πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 82′ ο Ζουκας έπιασε το σουτ και μπλόκαρε ο Μπουτσακτσή.

Διαιτητής ο Χουσεΐν Χούσκογλου με βοηθούς τους Δημητριάδη και Βασιλείου.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Μπόζης): Μπουτσακτσή, Μαγκούτας, Τάτσιος, Τρέσαλος, Καμζελας, Κακουλίδης, Πασχάλης, Δαλή Ισμαήλ (89′ Χατζάκης), Σεφκέτ (10′ Κυριακοπουλος), Αντωνιάδης (85′ Κακανούδης), Μποζης Δ.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ: Πουλακίδας, Πενόπουλος, Ιωάννου, Γκανούδης. Γιαννακόπουλος (61′ Τροκανας), Χουσεϊν Σενάν, Κομνηνός (61′ Δερεμπεης), Ζούκας, Αραμπατζής (70′ Αλατζιδης), Γεωργιάδης, Γιαννακουδάκης (46′ Οσμάν Χασάν).

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ