ΕΠΣ Θράκης: Με χατ τρικ του Ερκάν η Ελπίδα Σαπών “ξεκλείδωσε” στο δεύτερο μέρος την άμυνα του Ορφέα Στρύμης

 

Την δεύτερη συνεχόμενη εντός εδρας νίκη που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας σημειωσε στο γήπεδο των Σαπών η Ελπίδα Σαπών επί του μαχητικού Ορφέα Στρύμης.

Πρωταγωνιστής για την Ελπίδα στο 3-0 ο Αμέτ Ερκάν που πέτυχε και τα τρια τερματα της ομάδα του Βασίλη χαριτόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε ήδη τα πέντε σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος και θα πάνε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο στον Ίασμο.

Παρουσία περίπου 50 φιλάθλων στο γήπεδο Καλλιπάτειρα ο Ορφέας Στρύμης του Νλικου Κυνηγόπουλου έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους και έχοντας υπέρ του και τον αέρα έλεγχε το παιχνίδι χάνοντας κάποιες φάσεις με κυριότερη ενός ψιλοκρεμαστού σουτ του Μαυρούπολου που πέρασε άουτ, ενω και η Ελπίδα δεν απείλησε εκτός ενός σουτ στο 40′ του Νεαζη Αλή που πέρασε αόυτ από τα δοκάρια του Ράπτη.

Στο δεύτερο μέρος η Ελπίδα μπήκε δυνατά και στο 58′ έκανε το 1-0 με τον Αμέτ Ερκάν μετά από ωραίο συνδυασμό με τον δραστήριο και πάλι Σωμαρακη. Μεγάλη ευκαιρία θα χάσει ο Ερκαν στο 64′ αλλά του σουτ που θα κάνει από το σημείο περίπου του πέναλτι θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι του Ράπτη. Πάλι το δίδυμο Σωμαρακη και Ερκάν θα χτυπήσει στο 83′ με νέα ασίστ του Κρητικού Σωμαράκη, ενώ στο 85′ ο Ερκαν θα κάνει το τελικό 3-0.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουςλος): Ποιμενίδης, Παναγιωτόπουλος (Φιλιππίδης), Μπαμπούρης, Ρούφος, Παπαδόπουλος, Κασιώτης, Πασσάς, Νεαζή Αλή (Γεωργοσούλης), Αμέτ Ερκάν, Σωμαράκης, Κουδούνης (Πάλι)

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ (Κυνηγόπουλος): Ράπτης, Σβιντρίδης, Μακρής (Βαλεώρας), Καραβέλης, Βοινιάδης, Δάλκος, Παπαθέος, Γλατζίνας, Μαυρόπουλος, Γεωργιάδης (Νεστορίδης), Ηλιόπουλος (Χαλβατζής)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ