ΕΠΣ Έβρου: Άνετη επικράτηση του Έβρου Σουφλίου επί της Νίκης Απαλού με κορυφαίο και σκόρερ τον “Τσιρίλο”

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Έβρος Σουφλίου κυρίως στο πρώτο ημίωρο και “καθάρισε” το παιχνίδι απέναντι στην νεανική και νεοφώτιστη Νίκη Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά που άξιζε κάτι καλύτερο από το τελικό 4-1.

Προ του αγώνα προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα του Σουφλίου στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” που φαίνεται έκανε καλό στον Έβρο που πολύ γρήγορα προηγήθηκε με 3-0. Αρχικά στο 12′ όταν σε ελεύθερο που εκτέλεσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Δουλούδης η μπάλα πέρασε το κέντρο έφτασε στον Λειβαδείτης που με άριστο στοπάρισμα κατέβασε τη μπάλα, σπριντάρισε και βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκούδλη πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Λειβαδίτης πάλι με νέο πλασε άνοιξε το σκορ 1-0 σκοράροντας το 1ο επίσημο γκόλ της χρονιάς για την ομάδα του Έβρου Σουφλίου.

Η ομάδα του Σουφλίου άρχισε την πίεση η οποία καρποφόρησε στο 20΄ όταν ο νεομεταγραφείς Τσομπανούδης «Τσιρίλο» με πλασέ από δεξιά έκανε το 2-0 ανοίγοντας λογαριασμό στα γκολ για την ομάδα του Έβρου Σουφλίου. Ο Τσομπανούδης εκτός από εκτελεστής στην επόμενη φάση στο 30′ έγινε δημιουργός αφού έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά και με σουτ στην κίνηση ο Απ. Ράλλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκούδλη για τρίτη φορά ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 30΄. Η Νίκη προσπάθησε να μειώσει αλλά το σουτ του Χουρίδη στο 33΄ απόκρουσε χαμηλά ο Δουλούδης και στη συνέχεια σε πλάγιο ο Πατέλη που επέστρεψε μετά από 11 χρόνια στον Έβρο κρατώντας το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη απείλησε με τον Σπανό και τον Σωτηράκη χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει τον Δουλούδη, κάτι που έκανε στο 80΄ όταν μείωσε σε 3-1 με τη μπάλα να κοντράρει στα πόδια του Πατέλη σε σουτ και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του. Με τη μοναδική αξιόλογη φάση στο 2ο ημίχρονο και το 88΄ ο Έβρος κατάφερε με τον Τσομπανούδη να πλασάρει και να πετυχαίνει 4-1 κάνοντας 2 τα προσωπικά του γκολ.  Ο Τσομπανούδης κάνοντας καταπληκτικό ντεμπούτο πέρασε εκτός μέσω αποθέωσης από τον κόσμο στο 90΄ και τη θέση πήρε ο Λαζίδης.

Ο διαιτητής Σιμίδης και οι βοηθοί του Τουντζιαράκης, Κώνογλου ήταν καλοί χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα και δίχως να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Δουλούδης, Μπάμνιος (c), Ράλλης Απ., Μπετζέκας, Πατέλης, Μαργαρίτης, Πρεπούδης (81′ Γκότσιος), Μυσιούδης, Λειβαδίτης (89′ Παπαναστασίου), Τσομπανούδης (90′ Λαζίδης), Κουρούδης (55′ Λάζος).

ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ: Γκούδλης, Σπανός, Μακαρίδης (81′ Καζάκης), Σωτηράκης, Ιγνατίδης, Ευστρατιάδης (c), Σταμπουλίδης, Χανός (87′ Γκόριτσα), Χουρίδης (71′ Συτμαλίδης), Αλιχανίδης (46′ Λογαράς), Καλούδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ