Προσέφερε θέαμα, αναμνήσεις και πολλές συγκινήσεις το φιλικό για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ (+photos)

 

Το μεσημέρι της Κυριακής με το φιλικό μεταξύ διάφορων γενεών ποδοσφαιριστών της ομάδας ολοκληρώθηκε ο εορτασμός των 50 χρόνων του ΑΟΞ από τον Δήμο Ξάνθης.

Όσοι είχαν τη τύχη να βρεθούν το γήπεδο του ΑΟΞ το μεσημέρι της Κυριακής, απόλαυσαν πολύ καλό θέαμα αν ήταν μικροί, ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σίγουρα με αυτά που είδαν θα έφεραν στη μνήμη τους μεγάλες στιγμές των παικτών που έπαιξαν στο φιλικό σήμερα, από παλιά παιχνίδια του ΑΟΞ. Φυσικά παρόντας στις κερκίδες του γηπέδου και ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, αλλά και αρκετοί ακόμα φίλοι της ομάδας, γνωστοί ή μη.

Για την ιστορία, η πρώτη ομάδα (κόκκινη) αποτελούνταν από τους: Μουστάκη, Μαντζαρίδη, Κουρτίδης, Δημητρόγλου, Τερζανίδη, Κουρή, Φουρλακίδη, Μαρινάκη, Λαζαρίδη, Ξανθόπουλο, Μουξιό, Τσετινέ, Μοσχίδη, Σαμαρά, Ξανθόπουλο, Αβραμίδη, Τσουβαλίδη, Πανίδη και Διαμαντή και είχε ως προπονητή τον παλαίμαχο στράικερ Νίκο Κριεζή. Από την άλλη η δεύτερη ομάδα (άσπρη), αποτελούνταν από τους: Φανουράκη, Λυμπερίδη, Άντζα, Δημητριάδη, Γελαδάρη, Κεχαγιά, Καζάκη, Μπαϊκαρά, Μαρτσέλο, Λουτσιάνο, Τζάτζο, Μαραντά, Καρκάνη, Μαυρομάτη, Χουσεΐν, Καδρή, Μαλαδένη και Γιοβανούδη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κερκίδα και το φιλικό: