Ο… «μυστικός» δείπνος του Πανόπουλου στο Σαλέ με Μαντζουράκη, Λουτσέσκου και το ζεύγος Ράσταβατς

 

Σε μια φωτογραφία τέσσερα από τα σημαντικότερα ονόματα της ιστορίας του ΑΟΞ, το απόγευμα του Σαββάτου στο Σαλέ, λίγο μετά την εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης για τα 50 χρόνια της ιστορίας της ομάδας της Ξάνθης.

Ο Χρήστος Πανόπουλος στο ίδιο τραπέζι με τρεις σημαντικούς προπονητές. Τον νυν Μίλαν Ράσταβατς, που συνοδευόταν από την σύζυγό του και τον βοηθό του Ντράγκαν Ίλιτς, τον πρώην Ραζβάν Λουτσέσκου που λίγο νωρίτερα είχε αποκαλέσει τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης δεύτερο πατέρα του και τον Γιάννη Μαντζουράκη, ο οποίος είναι πλάτη στην κάμερα της Δέσποινας Ουζγούρογλου που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο βασικός πρωταγωνιστής αυτής, ο Χρήστος Πανόπουλος, προτίμησε όπως αποδεικνύει η εικόνα να καθίσει στο τραπέζι με τους προπονητές, κάτι που δείχνει και τις ιδιαίτερες σχέσεις που σταθερά αποκτά ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης με τους εκάστοτε τεχνικούς ηγέτες της ομάδας του. Άλλωστε ο Πανόπουλος την είχε την φήμη ότι τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα, αλλά ο Λουτσέσκου έμεινε κοντά τρία χρόνια και αρκετοί πιστεύουν ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Ράσταβατς.