Αίσθηση από την πρόταση να δοθεί το όνομα του Χρήστου Πανόπουλου σε μια οδό της Ξάνθης

 

Μέσα σε όλους όσους βραβεύθηκαν και μίλησαν στην  εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης για τον εορτασμό των 50 χρόνων του ΑΟΞ, ήταν και ένα εκ των ιδρυτικών μελών του παλιού συνδέσμου φιλάθλων «Rebels».

Ο λόγος για τον Χρήστο Καρύδη (αριστερά στη φωτό την ώρα της βράβευσής του) που αφού παρέλαβε το βραβείο του εκπροσωπώντας τους Rebels, πήγε στο μικρόφωνο, πήρε τον λόγο και στην ουσία αφού ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε, προέβη σε ένα αίτημα προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που άκουγε από κάτω.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Καρύδης ζήτησε από τον Δήμαρχο, να δοθεί σε μια οδό της πόλης της Ξάνθης το όνομα του Χρήστου Πανόπουλου, ώστε να τιμηθεί η προσφορά του στην πόλη γενικότερα και να έχουν όλοι να θυμούνται όσα έκανε ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΞ για αυτήν. Η πρόταση καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος αλλά προκάλεσε την αντίδραση Πανόπουλου.

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης με το που το άκουσε, σήκωσε αμέσως τα χέρια ψηλά αρνούμενος την πρόταση, υποστηρίζοντας πως αυτή η κίνηση είναι κάτι πολύ μεγάλο για αυτόν, αλλά ο Χρήστος Καρύδης είχε απάντηση ακόμα και τότε. Συγκεκριμένα, διευκρίνισε: «Αν βέβαια δεν θέλει ο Χρήστος Πανόπουλος που τώρα σηκώνει τα χέρια του και δείχνει ότι δε θέλει να γίνει κάτι τέτοιο τώρα, να γίνει αφού φύγει».