Γ’ Εθνική: Πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για τον Άρη Αβάτου που μπορούσε τη νίκη με το Σκούταρι

 

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και την Ελπίδα Σκουτάρεως ήταν πολύ δυνατό από την αρχή μέχρι το τέλος του, όμως οι γηπεδούχοι αν και έφτασαν στην πηγή δεν κατάφεραν να πιουν νερό και έμειναν στην ισοπαλία στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο καλύτεροι στο πρώτο μέρος από τον Άρη, όμως παρά το γεγονός πως απείλησαν μερικές φορές και είχαν την κατοχή δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Αμουτζάκη και τελικά η ανάπαυλα ήρθε με το ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη το τέμπο ήταν παρόμοιο, αφού οι δυο ομάδες συνέχισαν από εκεί που είχαν σταματήσει με τη λήξη του πρώτου 45λέπτου. Βέβαια αυτή τη φορά ήταν ο Άρης Αβάτου που ήλεγχε καλύτερα τη ροή του αγώνα, αλλά αντίστοιχα δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, εκεί όπου κρίθηκαν πολλά, και ήταν απαγορευτικά για… καρδιακούς. Ο Άρης Αβάτου κατάφερε με μια πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μελισσόπουλο να κάνει το 1-0, όμως η χαρά του δεν κράτησε για πολύ, αφού στην αμέσως επόμενη φάση δέχθηκε την ισοφάριση από τον Κεχαγιά και τελικά οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κίτσο, όλοι από την ΕΠΣ Έβρου (Μαζί με τους αρχηγούς των ομάδων στη φωτογραφία της Ξάνθη-Sport).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουταγκίδης, Παπαδιώτης (68′ Κουτίνης), Κουτσούμπας, Τουργαΐδης, Γκέκας (90+4′ Καλαϊτζίδης), Ευθυμιάδης, Σαρηγιαννίδης, Χαριτίδης (68′ Μελισσόπουλος), Κοτόπουλος.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Μουσικάκης, Κωφοκώτσιος, Νικολίτσας, Γαλακτερός, Ζιγκερίδης (83′ Παπαβασιλείου), Μύρλας (29′ Μιντιούρης), Στεφανίδης, Καπετάνος(46′ Κεχαγιάς), Μίνγκας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ