Γ’ Εθνική: Ντέρμπι στην Κομοτηνή ανάμεσα σε Ν. Σιδηροχώρι και ΑΕΔ, εντός το Άβατο, εκτός Ορφέας Ξάνθης και Προσκυνητές (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σημαντικά παιχνίδια θα έχουμε για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τις 5 Θρακιώτικες ομάδες να θέλουν επιτυχή αποτελέσματα και ιδίως οι ομάδες που δεν ξεκίνησαν με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τα μάτια θα πέσουν κυρίως στο ΔΑΚ Κομοτηνής όπου η νεανική Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου υποδέχεται την ΑΕ Διδυμοτείχου με στόχο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, όπως και στο φιλικό των δυο ομάδων προ μηνός, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, ώστε να ξεπεράσει την βαριά ήττα με 0-5 από το ενισχυμένο και με πρωταγωνιστικές βλέψεις Παραλίμνι.

Από την άλλη η ομάδα του Διδυμοτείχου μετά την σημαντική νίκη με τον Νέστο Χρυσούπολης την Δευτέρα, παρά τις απουσίες των Βουλγάρων, θέλει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και εκτός Έβρου, ώστε να δείξει ότι δεν είναι μόνο ομάδα έδρας.

Δύσκολο παιχνίδι δίνει και ο Ορφέας Ξάνθης στην Ελευθερούπολη όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας Αετό Ορφανού που στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία 2-2 στις Σέρρες από Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής. Ο Ορφέας Ξάνθης στοχεύει σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μετά την νίκη του στην πρεμιέρα με τους Προσκυνητές και ελπίζει και φέτος να είναι δυνατός εκτός Ξάνθης όπως και πέρυσι όπου δεχόταν γκολ με το σταγονόμετρο και πήρες πολλά διπλά και αρκετούς βαθμούς.

Στο γήπεδο Φελώνης ο Άρης Αβάτου υποδέχεται την ενισχυμένη Ελπίδα Σκουτάρεως με στοχο την νίκη αλλά και την ρεβάνς στο κύπελλο ερασιτεχνών την περσινή σεζόν, ώστε να πάρει τους πρωτους του βαθμούς στο πρωταθλημα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Καβάλα. Από την άλλη οι Σερραίοι θέλουν να διπλασιάσουν τις νικες τους στο πρωτάθλημα αφού στην πρεμιέρα νίκησαν 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Τέλος στην Δράμα και στο γήπεδο  Ξηροποτάμου η νεανική και ανανεωμένη Δόξα Προσκυνητών θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου με στόχο να πετύχει αυτό που δεν πήρε στην Ξάνθη στην πρεμιέρα απέναντι στον Ορφέα ένα θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της για το πρωτάθλημα.

 

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και μεταδίδονται ζωντανά από το ThrakiSportS που και φέτος θα προσφέρει λεπτό προς λεπτό τι κάνουν οι ομάδες της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα): Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΑΕ Διδυμοτείχου, Νέστος Χρυσούπολης – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής
Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Καβάλα, Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου – Ελπίς Σκουτάρεως  και Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Δόξα Προσκυνητών

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ