Γ’ Εθνική: Μοιράστηκαν εντυπώσεις Σιδηροχώρι και ΑΕΔ! Πρώτος βαθμός για τους πρωταθλητές Ροδόπης, παρέμειναν αήττητοι αυτοί του Έβρου

 

Στο ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες της Θράκης για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και η ΑΕ Διδυμοτείχου παρουσία περίπου 500 φίλων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. 

Η ΑΕΔ που αγωνίστηκε χωρίς του Βούλγαρους που περιμένουν εντός εβδομάδος τα δελτία τους είχε και την συμπαράσταση περίπου 100 φίλων της, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι χάνοντας καλή ευκαιρία στο 8′ με τον Ιντζέ μετά από πάσα του Αβογιάν με τον Πριτσίδη που ξεκίνησε βασικός αντί του Κορωνάκη να αποκρούει την μπάλα και τους Εβρίτες να ζητούν πέναλτι στην συνέχεια της φάσης σε μαρκάρισμα του Πλασταρά πάνω στον Ιντζέ. Νέα ευκαιρία για την ΑΕΔ στο 17΄ αλλά το σουτ του Ιντζέ μπλοκάρει ο Πριτσίδης, όπως και στο 40′ σε κεφαλιά του Πετρόπουλου μετά από κόρνερ του Εμρε.

Η Δόξα που αγωνίστηκε χωρίς τους Παρασκευόπουλο, Ντεμερτζίδη, Σαμαρά αλλά και τον Μίλλερ, θα χάσει πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 42΄όταν από κάθετη πάσα του Ανυφαντάκη στον Μουρατίδη αυτός από πλεονεκτική θέση θα αστοχήσει για το 1-0, κάτι όμως που θα γίνει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Κύπριο Χατζήπαπα με πλασέ μετά ωραία ενέργεια και πάσα του δραστήριου Ανυφαντάκη.

Στο δεύτερο μέρος στο 49′ ο Πετρόπουλος δεν θα μπορέσει να νικήσει τον πολύ καλό Πριτσίδη, κάτι που θα γίνει ωστόσο στο 57΄με τον συνήθη ύποπτο Χρηστο Γιαννόπουλο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιντζέ και αδράνεια των αμυντικών της Δόξας. Στο επόμενο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι θα έχουν δυο καλές ευκαιρίες αρχικά στο 65΄με τον Μαυράκη που δεν θα πιάσει καλά το σουτ με τον Συριτούδη να μπλοκάρει εύκολα και στο 71′ σε δυνατό σουτ του Χατζήπαπα με τον Συριτούδη και πάλι να κρατά το 1-1.

Στο τέλος του αγώνα οι δυο ομάδες θα ζητήσουν από ένα πέναλτι αρχικά στο 85΄οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του Μαυράκη από τον Τζανετάκο και στο 90΄για χέρι του Αγγελή, ο όποιος θα αποβληθεί στο φινάλε του αγώνα. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με μια καλή φάση για την ΑΕΔ όταν σε σέντρα του Θάνου, η κεφαλιά του Γιαννόπουλου θα περάσει μόλις άουτ με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, την Δόξα να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα και τους Εβρίτες να φτάνουν τους 4 και να βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας .

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Πριτσίδης, Αλεξακούδης, Τσορτανίδης, Πλασταράς (67’Λεφής), Αγγέλης, Γάιδας (81′ Ανδρεου), Μαυράκης, Ανυφαντάκης, Κοσίης, Μουρατίδης (50′ Κρασώνης), Χατζήπαππα (72′ Κούτρας).

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Τελκίνσκι): Κ. Συριτούδης, Θάνος, Παντελίδης (62′ Καζαλας), Γκιντίδης (67′ Ζαφειρόπουλος), Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ (86′ Παπούδης), Αβογιάν, Πατσιαλάκας, Ιντζές, Γιαννόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ