Γ’ Εθνική: Μεγάλη νίκη με ανατροπή της Δόξας Προσκυνητών στην Δράμα επί του Ξηροπόταμου

 

Μια πολύ σημαντική νίκη μετά από μια ακόμη καλή εμφάνιση που αυτή την φορά συνοδεύτηκε και από τρίποντο πήρε η νεανική Δόξα Προσκυνητών στο γήπεδο Ξηροποτάμου Δράμας απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη με τον Ορφέα όπου δικαιούνταν κάτι περισσότερο   επικράτησε και στην Δραμα του πρωταθλητή της ΕΠΣ Δράμας με 1-2 στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τους εκτός έδρας κάνοντας την ανατροπή στο β’ μέρος.

Ο Μέγας Αλέξανδρος μπήκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, όπου κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με σουτ του Μπερούκα στο 12′ που νίκησε τον Περτσά, ενώ λίγο αργότερα στο 16′ από απ’ ευθείας φάουλ του Κουμπρόγλου η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Περτσά. Στο 18΄νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε πλασέ του Μπερούκα ο Περτσάς κρατά το 1-0 αφού διώχνει σωτήρια την μπάλα πάνω στην γραμμή τέρματος του. Η Δόξα θα διαμαρτυρηθεί για γκολ του Βάσκου μετά από φαόυλ του Τρίχα που ακυρώθηκε ως οφ σαιντ στο 21′ από τον Σερραίο διαιτητή Τζουμαλάκη με το ημίχρονο να τελειώνει με 1-0 για τους Δραμινούς αφού στο 44’ ατομική προσπάθεια του Βάσκου και πάσα στον Κρεμμύδα το σουτ καταλήγει ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα Προσκυνητών θα κάνει την ανατροπή αρχικά στο 58′  σε εκτέλεση φάουλ του Τρίχα που αρχικά βρήκε τον Βάσκο και αυτός με ωραία πάσα έδωσε στον Σιδηρόπουλο που προωθήθηκε με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 63’ σε πάσα του Σιχλιμοίρη ο Βάσκος με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα έκανε το 1-2 αλλά σωτήρια με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ ο Κιουμουρτζής. Η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους του Τάσου Λευκόπουλου ήρθε στο 82′ όταν ο συνήθης ύποπτος Χρήστος Βάσκος, μετά από όμορφη πάσα και ατομική ενέργεια του Γιαννακιτσίδη, με σουτ έκανε το 1-2, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή.  Στο 87’ αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λειβαδιώτης για μαρκάρισμα πάνω στον Βουτσινά, ενώ στο 94’ μετά από καλό μακρινό σουτ του Κουμπρόγλου με γροθιές ο Περτσάς κρατά το πολύτιμο τρίποντο (φώτο sportdrama).

Μετά το από αυτό το αποτέλεσμα η Δόξα έφτασε τους 3 βαθμούς, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος έμεινε η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς βαθμό μετά από 2 αγωνιστικές.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Λευκόπουλος): Κιουμουρτζής, Χριστοφορίδης, Κονταξής, Γκαρακλίδης (46’ Τσιάρας), Βραμέντζαλης, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης (56′ Αμαραντίδης), Άρμεν, Παπίτσας (74′ Αραμπατζής), Κουμπρόγλου, Μπερούκας.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Ν. Μπαχαρίδης): Περτσάς, Φαρμάκης, Ιωαννίδης (81′ Ζήνωνος), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Κρεμμύδας (57′ Ζουμπιαδης), Δελή Μεμέτ Χακάν (30’ Γιαννακιτσίδης), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Δραγανίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ