Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20, Κ17 και Κ15

 

Με μικτή τριπλέτα από Ήπειρο και Γρεβενά θα πραγματοποιηθεί ο εκτός έδρας αγώνας της Κ17 της Ξάνθης  με την Κέρυκα στο νησι των Φαιάκων, ενώ από την άλλη οι ορισμοί από την ΚΕΔ για το εξ’αναβολής ματς της Κ20 με τον Πλατανιά στην Κρήτη έχουν Ηρακλειώτικη τριπλέτα, και η Κ15 του ΑΟΞ κάνει ντεμπούτο για φέτος επίσης εκτός έδρας στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της εξ’αναβολής 2ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Κέρκυρα και να αποδράσουν από την Κρήτη με το τρίποντο της νίκης που θα τους βοηθήσει να αναρριχηθούν ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, και παράλληλα θα τους ανεβάσει εκ νέου το ηθικό.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν ο Χρηστος Κραγασάκης, με βοηθούς τους Μαυρουδή και Γαρεφαλάκη από την ΕΠΣ Ηρακλείου, με την σέντρα να είναι προργραμματισμένη για τη μία το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή, μετά την σχετικά άνετη επικράτηση της προηγούμενης εβδομάδας με 2-0 εντός έδρας επί του Παναιτωλικού, αυτή την εβδομάδα ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα των νησιωτών, με στόχο φυσικά την νίκη που θα την διατηρήσει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από την ΕΠΟ ορίστηκαν για αυτό το ματς το οποίο θα ξεκινήσει στις 11:00 της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Μπούμπας, με βοηθούς τους Καραλή και Μωυσιάδη από ΕΠΣ Ηπείρου και Γρεβενών.

Οι υπόλοιποι αγώνες του Σαββατοκύριακου: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ, Λαμία – Λάρισα, Ρεπό: ΠΑΣ Γιάννινα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Βέβαια η δράση για τις ακαδημίες της Ξάνθης δε τελειώνει εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού τελευταία από τις άλλες δύο ξεκινάει και η μικρότερη ηλικιακή ομάδα της Θρακιώτικης ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League, η Κ15 που ταξιδεύει με όνειρα και γεμάτη φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν, στην Κέρκυρα με στόχο φυσικά να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της με το δεξί.

Από την ΕΠΟ ορίστηκε ως πρώτος διαιτητής του αγώνα της Κ15 ο Κωνσταντίνος Νέος, με βοηθούς τους Αντωνίου και Κόττορο, όλοι τους από την ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 09:15 της Κυριακής.

Ο άλλος αγώνας του Σαββατοκύριακου: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ, Ρεπό: ΠΑΣ Γιάννινα