Σε απολογία ο διαιτητής που ξεκίνησε τον αγώνα της ΠΑΕ Ποντίων με την απαγορευμένη φανέλα και τα… τσιρότα

 

Για πειθαρχικό έλεγχο παραπέμφθηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης ο διαιτητής Ντοσίδης που την περασμένη Κυριακή ξεκίνησε κανονικα τον αγώνα της ΠΑΕ Ποντίων με την Ένωση Ασωμάτων για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντοσίδης, που αρχικά αρνήθηκε να ξεκινήσει το ματς με τους γηπεδούχους να φοράνε την περίφημη «απαγορευμένη» εμφάνιση, αποφάσισε τελικά να αρχίσει ο αγώνας της ΠΑΕ Ποντίων με την Ένωση Ασωμάτων, μετά από μια «πατέντα» των γηπεδούχων, που τοποθέτησαν τσιρότα στην «επίμαχη φράση» “Δεν ξεχνώ, Πάντα Τιμώ” της φανέλας τους.

Έτσι ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας ξεκίνησε και τελείωσε κανονικά, χωρίς να παίρνει τον δεύτερο μηδενισμό της η ΠΑΕ Ποντίων, που για τον λόγο αυτόν είχε μηδενιστεί σε αναμέτρηση για το Κύπελλο με τα Παγούρια. Ωστόσο, το γεγονός αυτό, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ThrakiSportS, αποτέλεσε την αιτία ώστε ο Ντοσίδης να κληθεί σε… απολογία από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, αναμένεται με ενδιαφέρον η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων και τον Πανθρακικό, καθώς πλέον φαίνεται ότι δεν γίνεται αποδεκτή για την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης ούτε η λύση του να κρυφτούν οι επίμαχες φράσεις με τσιρότα.

Αφενός όλοι περιμένουν την στάση της ομάδας του Θρυλορίου και τις εμφανίσεις με τις οποίες θα παρουσιαστεί στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής, αφετέρου την απόφαση που θα λάβει ο διαιτητής Δρακίδης, που έχει οριστεί σε αυτό το ματς, εφόσον η ΠΑΕ Ποντίων εμφανιστεί με την απαγορευμένη φανέλα, με ή χωρίς τα τσιρότα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here