ΕΠΣ Ξάνθης: Παράταση ζωής για τον Παύλο Μελά Κουτσού αλλά σφίγγει επικίνδυνα η θηλιά

 

Η αναβολή των αγώνων της Α’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης δίνει παράταση ζωής στον Παύλο Μελά Κουτσού, που έχει συμπληρώσει δύο μηδενισμούς στο πρωτάθλημα και εφόσον έρθει και ο τρίτος, θα οδηγηθεί οριστικά στην αποβολή.

Κάτι τέτοιο, μετά την απόφαση της ΕΠΣ Ξάνθης να αναβάλει όλα τα παιχνίδια της Κυριακής εξαιτίας των επετειακών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ, δεν πρόκειται να συμβεί μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου. Το ερώτημα είναι ωστόσο αν μέχρι τότε θα βρεθεί λύση.

Κάτι τέτοιο πάντως δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα. Ένα σενάριο που ακούστηκε για συνεργασία με τον Ορφέα Ξάνθης μέσα από τον δανεισμό παικτών της ακαδημίας του συλλόγου του Μπάμπη Χατζημεστή στην ομάδα του Παύλου Μελά προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ της, δεν φαίνεται να ευσταθεί αφού θα μπορούσε να έχει βάση αν αυτό είχε συμβεί το καλοκαίρι και όχι στην παρούσα χρονική συγκυρία.

Έτσι, σε αντίθεση με άλλες ομάδες που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αποχωρούν, στο Κουτσό παρόλο που δεν έχουν τέτοια, στον βαθμό που έχουν άλλες ομάδες, λόγω των λανθασμένων χειρισμών του καλοκαιριού οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στην αποβολή από το πρωτάθλημα.

Η θηλιά είναι στον λαιμό και σφίγγει διαρκώς – και πλέον παρά την παράταση ζωής που πήρε ο σύλλογος, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει η ομάδα να λάβει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα.