Ανανεώνει από τώρα για το καλοκαίρι ή παίρνει μεταγραφή τον Ιανουάριο ο Ζίβκοβιτς

 

Κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πείσει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να παραμείνει στην Ξάνθη και μετά το τέλος της σεζόν καταβάλει η ακριτική ομάδα.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του και η σταθερότητά του αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για την Ξάνθη, η οποία όπως είναι φυσιολογικό θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, o τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που θα εξετάσει την πρόταση ανανέωσης της Ξάνθης και θα δώσει την απάντησή του στο τέλος του χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση μιας και για τον Ζίβκοβιτς ενδιαφέρον έχουν εκφράσει σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με αυξημένες οικονομικές απολαβές, συνεπώς οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, σχολιάζει η εφημερίδα.

Μάλιστα, εφόσον δεν δεχθεί την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως έκανε πέρυσι, τότε οι πιο πολλοί εκτιμούν ότι βάσει και της προσφιλούς τακτικής του Πανόπουλου, δεν αποκλείεται ο Ζίβκοβιτς να παραχωρηθεί ως μεταγραφή τον Ιανουάριο ώστε η ομάδα να βάλει χρήματα στα ταμεία της, πουλώντας τα δικαιώματά του.