Πρόταση από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης να διεκδικηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

 

Πρόταση να διεκδικήσει η Αλεξανδρούπολη τη διοργάνωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κολύμβησης του 2018, κάτι που αν συμβεί θα φέρει στην πόλη πάνω από 1.000 αθλητές και άλλους τόσους σίγουρα συνοδούς και γονείς, έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Μιχαηλίδης κοινοποιεί το έγγραφο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος που απευθύνεται μέσω των συλλόγων σε πόλεις για την διοργάνωση.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «η (Κ.Ο.Ε.) Κολυμβητική Ομοσπονδία με προχθεσινό της (3/10/17) έγγραφο, καλεί (μέσω των συλλόγων) τις ενδιαφερόμενες πόλεις να δηλώσουν συμμετοχή για την διεκδίκηση της διοργάνωσης των Πανελληνίων πρωταθλημάτων του 2018 σε 3 κατηγορίες και με την συμμετοχή 1.000 και πλέον αθλητών».

Δεδομένου ότι μετά τις εργασίες που έγιναν στο κολυμβητήριο αυτό είναι κατάλληλο για τέτοιες διοργανώσεις, ο Παύλος Μιχαηλίδης σημειώνει: «Ο Δήμος της Αλεξ/πολης μαζί με τα κολυμβητικά μας σωματεία, θα πρέπει μέχρι τις 10/11 να δηλώσουν συμμετοχή, έτσι ώστε η πόλη μας να μπορέσει συντονισμένα να διεκδικήσει αυτές τις σπουδαίες εκδηλώσεις οι οποίες θα φέρουν μαζί με τους συνοδούς, χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή».

Σπεύδει επίσης να πει ότι «η χρονική σειρά υποβολής είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή της διοργανώτριας πόλης, συνεπώς θα πρέπει να σπεύσουμε». 

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέλος του Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος είναι η Χριστίνα Ρουσσίδου, στέλεχος του ΟΦΘΑ, οπότε εφόσον αποφασιστεί από τις τοπικές ομάδες και τους φορείς ότι επιθυμούν μια τέτοια διοργάνωση, εκτιμάται ότι δεν θα είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να έρθει.

Το έγγραφο που δημοσιοποίησε ο Παύλος Μιχαηλίδης είναι το εξής: