Το αιώνιο ντέρμπι της πρεμιέρας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός επηρεάζει και την πρεμιέρα του… Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Το κλασικό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Basket League αλλάζει και τον προγραμματισμό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αλλά στο… πινγκ πονγκ.

Στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είναι προγραμματισμένες για το προσεχές Σαββατοκύριακο οι πρώτες αγωνιστικές στην Α2 των γυναικών, όπου μετέχει ο σύλλογος του Έβρου για δεύτερη σερί χρονιά, όπως και η συνέχεια στην Α2 των ανδρών.

Επειδή όμως, την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ θα κοντραριστούν στον Πειραιά οι παραδοσιακοί αντίπαλοι, η διοίκηση του Σ.Ε.Φ. ειδοποίησε ότι για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπεί την ίδια μέρα στις εγκαταστάσεις καμία άλλη δραστηριότητα.

Είναι απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, το φαληρικό στάδιο τη μετέφερε και στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η τελευταία «μάζεψε» αναγκαστικά το πρόγραμμα ώστε όλες οι αγωνιστικές της Α2 να διεξαχθούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

«Για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Παναθηναϊκός Α.Ο., την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σύμφωνα με την απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία δραστηριότητα, αθλητική ή μη, στις βοηθητικές αίθουσες με το πέρας των αθλητικών δραστηριοτήτων το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 10μ.μ.. Οι αίθουσες θα παραδοθούν προς χρήση τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου», ανέφερε το έγγραφο του Σ.Ε.Φ. προς την ομοσπονδία.

Στην Α2 Ανδρών είναι στο πρόγραμμα η 4η, η 5η και η 6η αγωνιστική. Η τελευταία επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή στις 10 το πρωί, αλλά μετά την υποχρεωτική αλλαγή θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου. Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στις γυναίκες, οι οποίες θα κάνουν αρχή για την περίοδο 2017-2018 με τρεις αγωνιστικές. Έτσι, τα ωράρια στην Α2 Γυναικών όπου μετέχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα είναι 11:00, 14:00 και 17:00 το Σάββατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here