Γ’ Εθνική: Ο Γιώργος Καμαράκης αντικαταστάτης του Ρούλη Δημητριάδη στον Ορφέα

 

Λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση της είδησης πως ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας του Ορφέα Ξάνθης, Ρούλης Δημητριάδης αποτέλεσε παρελθόν, τη κενή θέση ανέλαβε ένας άνθρωπος που είναι πολύ κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Καμαράκης.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως σύμφωνα με τον Γιάννη Τσιλιγγιρίδη, ο Γιώργος Καμαράκης ανέλαβε τη θέση που είχε μέχρι πρότινος ο Ρούλης Δημητριάδης. Ο Μπάμπης Χατζημεστής και ο Ρούλης Δημητριάδης συνεργάζονταν για αρκετά χρόνια, όμως μια διαφωνία σε κάποια θέματα, ήταν η αιτία να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Έτσι η ομάδα του Ορφέα έπρεπε να βρει κάποιον αντικαταστάτη για τη κενή θέση που προέκυψε, και δεν θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να υπάρξει καταλληλότερος από τον πρώην διαιτητή και γιο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιώργο Καμαράκη (στη μέση της φωτό, και αριστερά του ο αδερφός του Πέτρος).

Μπορεί, λοιπόν, να μην έχει εμπειρία σε αυτό το ρόλο, όμως σίγουρα θα τα καταφέρει μια χαρά, αφού όχι μόνο ήταν κοντά στην ομάδα και γνωρίζε πρόσωπα και πράγματα τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι και ένας πραγματικός μαχητής της ζωής που δεν το βάζει κάτω.