ΕΠΣ Θράκης: Σπάνια ανακοίνωση από τον Αετό Μίσχου για αναζήτηση παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις

 

Σε μια πρωτότυπη ανακοίνωση προέβη η ομάδα του Αετού Μίσχου μέσω του προπονητή της Λάζαρου Κουρουκεχαγιά.

Ο 44χρονος προπονητής και γνωστός γεωπόνος με καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Βουλγαρίας, την Δόξα Υφαντών, στον Ατρόμητο Παραδημής, στην Δοξα Γρατινής, στον Ίσμαρο Κρωβύλης, στον Λίσσο Λοφαρίου και στην ΑΕ Κομοτηνής σαν προπονητής και γενικός  αρχηγός της, φέτος ανέλαβε τον Μίσχο με στόχο να τον ανεβάσει στην Α΄ΕΠΣ Θράκης και ήδη έδειξε τα δόντια της στο κύπελλο αποκλείοντας τον Κομψάτο Πολυάνθου.

Η ομάδα του Μίσχου με μια σπάνια ανακοίνωση ενημερώνει πως ο Αετός θα κάνει τρεις ακόμη μεταγραφές και βρίσκεται σε αναζήτηση αυτών. Η ανακοίνωση έγινε πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν ο Αετός νίκησε με 4-2 τον ΑΟ Φιλία ξεκινώντας το πρωτάθλημα με το δεξί. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο:

Ανακοινωση προς ΜΜΕ του ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε ενα μήνα. Ο Αετός Μισχου θελει να κανει αλλες τρεις προσθηκες (1 αμυντικό μεσο, 1 στοπερ και 1 επιθετικο) για να κλεισει το ρόστερ. Οπότε ειναι και σε αναζητηση αυτών . Κατα τα άλλα η ομαδα έκλεισε στις αλλες θεσεις και αναμενουμε με μεγαλη διψα και χαρα την εναρξη του πρωταθλήματος.