LIVE από το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου για τη Γ’ Εθνική: ΑΕΔ – Νέστος Χρυσούπολης 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αναβληθέντα από χθες αγώνα της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στην ΑΕ Διδυμοτείχου και τον Νέστο Χρυσούπολης.

Καλησπέρα! Ενα μη προγραμματισμένο live για τον αναβληθέντα από χθες αγώνα της ΑΕΔ με τον Νέστο ξεκινά αυτήν την ώρα από το ThrakiSportS, που κοντά σε όλες τις ομάδες που εκπροσωπούν την Θράκη στα εθνικά πρωταθλήματα μεταδίδει απευθείας λεπτό προς λεπτό όλους τους αγώνες τους.

Ωρα 15:35  Το ματς σίγουρα σήμερα θα ξεκινήσει κανονικά, η ομάδα του Νέστου έχει έρθει στο γήπεδο όπως φυσικά και η ΑΕ Διδυμοτείχου και οι διαιτητές και ήδη έχουμε συνθέσεις.

Ωρα 15:38  Πάμε να δούμε τους 11 της ΑΕΔ: Συριτουδης, Θανος, Παντελίδης, Γκιντίδης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Παταλιάκας, Αβογιάν. Εμρέ Μεμέτ, Γιαννόπουλος, Ιντζές

Ωρα 15:41  Η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει ο Νέστος: Αθανασίου, Παυλακάκης, Χούσινετς, Μπαντάεφ, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσακωνας, Κρολ, Τσανακτσόγλου, Βργκοτς

Ωρα 15:46  Κόσμος έρχεται σιγά σιγά στο γήπεδο καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι σαφώς καλύτερες από χθες, έστω και αν μιλάμε για εργάσιμη μέρα.

Ωρα 15:50  Θυμίζουμε τα χθεσινά αποτελέσματα της πρεμιέρας: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου  0-5, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Αετός Ορφανού  2-2, Καβάλα – Άρης Αβάτου  3-1, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών  2-1 και Ελπίδα Σκουτάρεως – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου  2-0.

Ωρα 15:54  Θυμίζουμε ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:58  Εισοδος των δυο ομάδων μαζί  τους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο και πάμε για το ξεκίνημα

1′ Εναρξη του αγώνα

3′  Θυμίζουμε και τους υπόλοιπους χορηγούς μας, αρχής γενομένης από αυτούς στην πόλη του Διδυμοτείχου, όπου χορηγός της μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος», το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

6′  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

9′ Τρίτος χορηγός μας από την πόλη του Διδυμοτείχου η Auto Gas Καραγιάννης που λειτουργεί ως συνεργείο παντός τύπου, φανοποιείο, βαφείο, φυσικά για τοποθέτηση υγραερίου αλλά και ως πρατήριο για την προμήθειά του. Βρίσκεται στην Οδό Αγίας Παρασκευής 1 και στο τηλέφωνο 25530-24667 (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

13′ Πρώτη υποψία ευκαιρίας για τους γηπεδούχους της ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο Γιαννόπουλος πήρε την μπάλα και έκανε την παράλληλη σέντρα σουτ, που πέρασε ωστόσο άουτ.

16′ Καλύτερη και πιο κινητική σε αυτό το πρώτο τεταρτο η ΑΕΔ, ενώ έςρχεται ακόμα κόσμος στο γήπεδο και δείχνει να ξεπερνά τα 300 άτομα αυτή τη στιγμή.

19′ Σημαντική ευκαιρία για την ΑΕΔ. Ο Αβογιάν έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ από το αριστερό δοκάρι.

23′ Ευκαιρία να δούμε τους χορηγούς μας από την πόλη της Ξάνθης. Καλωσορίζουμε στην ομάδα των χορηγών μας τοSports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε την αναμέτρηση του ΑΟΞ στην Κέρκυρα, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

26′ Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

29′  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli,του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

30′  Άλλη μια ευκαιρία για την ΑΕΔ, ο Γιαννόπουλος πιάνει το σουτ, σημαδεύει εστία αλλά είναι σε καλή θέση ο τερματοφύλακας του Νέστου Αθανασίου και μπλοκάρει.

32′ Πρώτη υποψία ευκαιρίας για τον Νέστο αλλά προ του Κρολ έδιωξαν οι αμυντικοί της ΑΕΔ και αποσώβησαν οποιονδήποτε κίνδυνο

36′ Περνάμε στους χορηγούς από την πόλη της Κομοτηνής. Πολύτιμη λοιπόν στην μετάδοση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

39′  Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

41′  Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕ Διδυμοτείχου που έχει όλες τις φάσεις του ημιχρόνου. Ο Γιαννόπουλος ήταν εκείνος πουτ βγήκε απέναντι στον Αθανασίου αλλά ο τερματοφύλακας του Νέστου έδιωξε με τα πόδια και διατήρησε το μηδεν για την ομάδα του.

44′ Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

46+1′ Τέλος ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: ΑΕ Διδυμοτείχου – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Ωρα 16:51  Ολοκληρώνουμε με τους χορηγούς με την εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Nike Magia αλλά και ποδοσφαιρικές εμφανίσεις των αγαπημένων σας ομάδων, μέσα από το e-shop που διαθέτει και το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:58  Συνοψίζουμε την ενδεκάδα των εταιρειών που στηρίζουν αυτήν την μετάδοση. Μεγάλος χορηγός η  Avance και από εκεί και πέρα το Sports Cafe «La Bombonera» , το ζαχαροπλαστείο Fresh Co  και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli από την Ξάνθη,  οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα αλλά και το Coffee Lab από την Κομοτηνή, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη, το συνεργείο Auto Gas Καραγιάννης, αλλά και το μουσικό καφέ Νόστος από το Διδυμότειχο.

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

47′  Εχει ξεκινήσει με μια αλλαγή ο Νέστος Χρυσούπολης το δεύτερο μέρος. Βγήκε ο Κρολ, που ήταν από τους δραστήριος μεσοεπιθετικά και μπήκε ο Μιχαηλίδης.

48′ Υποψία ευκαιρίας  για την ΑΕΔ στο ξεκίνμα της επανάληψης. Ο Πετρόπουλος έπιασε το σουτ, η μπάλα όμως πέρασε μακριά.

60′ Δευτερη αλλαγή για τον Νέστο Χρυσούπολης. Βγαίνει ο Βργκοτς και μπαίνει ο Μαϊδανός.

70′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Νέστο. Ο Τσανακτσογλου περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου και εντός εισέρχεται ο Κοβατσιτς.

72′  Ευκαιρία για τον Νέστο Χρυσούπολης. Πιάνει το σουτ ο Φραγκούλης αλλά η μπάλα περνάει άουτ αουτ χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

74′  Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΔ με τον Ιντζε να βγαίνει και τον Καζάλα να περνά στην θέση του.

79′  Γκοοοοοοοοοοοοοοολ για την ΑΕΔ! Ο Εμρέ σκόρερ. Βρέθηκε μέσα στην περιοχή, δέχτηκε την ασίστ από τον Χρήστο Γιαννόπουλο και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. ΑΕ Διδυμοτείχου – Νέστος Χρυσούπολης   1-0

84′  Υποψία ευκαιρίας για τον Νέστο Χρυσούπολης που προσπαθεί να απαντήσει στο γκολ του Εμρέ. Η εκτέλεση φάουλ του Κόβατσιτς περνάει το τείχος αλλά περνάει και άουτ.

86′ Μεγάλη ευκαιρία για ΑΕΔ, αρχικά το σουτ του Αβιγιάν διώχνει ο Αθανασίου και νεο σουτ του Πετρόπουλου ξαναδιώχνει ο γκολκίπερ. Δεύτερη αλλαγή για τον προπονητή της ΑΕΔ Κρίτσο Τελκίνσκι, που ανακόπτει  δίνει ανάσεσ στους παίκτες του και κερδίζει και χρόνο βγάζοντας τον Παντελίδη και περνώντας μέσα τον Παππούδη.

88′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ΑΕΔ με τον Τελκίνσκι να βγάζει για την αποθέωση τον σκόρερ Εμρέ και να περνά στη θέση του τον Ζαφειρόπουλο.

89′  Ευκαιρία για την ΑΕΔ να κλειδώσει τη νίκη. Σέντρα του Εμρέ από δεξιά ο Παππούδης πιάνει την κεφαλιά ψαράκι και η μπάλα κατευθύνεται λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

90′ Εχουν ξεσηκωθεί οι σχεδόν 500 πλέον φίλοι της ΑΕΔ που τραγουδούν για αυτήν την διαφαινόμενη νίκη, καθώς πλέον μπαίνουμε στις καθυστερήσεις, που λογικά με βάση τις αλλαγές θα είναι τρία λεπτά.

90+3′ Τέλος του αγώνα. Με το δεξί ξεκινά η ΑΕ Διδυμοτείχου τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στην μεγάλη επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Διδυμοτείχου – Νέστος Χρυσούπολης 1-0

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η μετάδοσή μας. Ευχαριστούμε πολύ την Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι ο μεγάλος μας χορηγός. Ευχαριστούμε ακόμα από το Διδυμότειχο το μουσικό καφέ «Νόστος»,  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη  και την Auto Gas Καραγιάννης, από την Ξάνθη το Sports Cafe "La Bombonera"στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα, τα καφέ ζαχαροπλαστεία Fresh-Co και την βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli και από την Κομοτηνή τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87, την «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα  στην οδό Μακεδονίας 39  και το Coffee Lab στην Οδό Ορφέως. Τέλος, χορηγός των μεταδόσεων της Γ' Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Nike Magia (κλικ ΕΔΩ).