Κρούσεις σε Ζαγοράκη, Χαριστέα, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Δέλλα και Βρύζα για το φιλικό για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ

 

Στα τέλη αυτής της εβδομάδας προγραμματίζεται, τουλάχιστον σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας αντιδημάρχου Αλεξίας Γκιρτζίκη στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας, το φιλικό της Μεικτής του ΑΟΞ με παίκτες της Εθνικής που κατέκτησε το Euro το 2004, για το οποίο σας έχει μεταφέρει εκτενή ρεπορτάζ το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα.

Όπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο φιλικό προγραμματίζεται στο γήπεδο του ΑΟΞ και θα είναι μέρος των συνολικών εκδηλώσεων με τίτλο «Ξάνθη, πόλη Πολιτισμού και Αθλητισμού» που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου και στο πλαίσιο των οποίων θα τιμηθούν σημαντικές προσωπικότητες της ιστορίας του ΑΟΞ που φέτος συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής.

Όπως δήλωσε η κα. Γκιρτζίκη στην εφημερίδα  «Εμπρός», με τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις ο Δήμος Ξάνθης θέλει να τιμήσει «με αυτό τον τρόπο τόσο την ομάδα της πόλης μας και την 50χρονη παρουσία της στα πανελλήνια πρωταθλήματα, όσο και τους διεθνείς που οδήγησαν την Εθνική Ελλάδας ανδρών στη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας της». Για το Σάββατο προγραμματίζεται ποδοσφαιριστές της Εθνικής 2004 αλλά και της τωρινής ομάδας του ΑΟΞ να υπογράφουν αυτόγραφα και θα μοιράζουν αναμνηστικά δώρα στους φιλάθλους.

Όσον αφορά τους προσκεκλημένους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας του 2004, η εφημερίδα «Εμπρός» αναφέρει ότι εκτός απροόπτου το «παρών» στο φιλικό με τη «Μεικτή Α.Ο.Ξ.» θα δώσουν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Ζήσης Βρύζας, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Χαριστέας, Θοδωρής Ζαγοράκης και πολλοί ακόμη παίκτες της «χρυσής» Εθνικής του 2004. Η φωτογραφία είναι από την προ ολίγων μηνών αναβίωση της Εθνικής του 2004 στην Κρήτη, όταν και μαζεύτηκαν 20.000 κόσμου στο Παγκρήτειο.

Τις επόμενες ώρες πάντως θα πρέπει να αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις, γιατί από την περασμένη Τετάρτη που αποκάλυψε το θέμα το ThrakiSportS, είναι αλήθεια ότι τηρείται σιγήν ιχθύος για το θέμα τόσο από πλευράς Δήμου Ξάνθης όσο και από πλευράς ΠΑΕ αλλά και Παλαιμάχων…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ