Γ’ Εθνική: Με γκολάρα Εμρέ και δυναμικό «παρών» από τον κόσμο το θετικό ξεκίνημα της ΑΕ Διδυμοτείχου στην πρεμιέρα με Νέστο

 

Με χρυσό σκόρερ τον Εμρέ που ξεκλείδωσε την άμυνα του Νέστου Χρυσούπολης περίπου δέκα λεπτά πριν το τέλος και πέτυχε ένα γκολ με ωραίο σουτ, η ΑΕ Διδυμοτείχου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής.

Η ΑΕΔ είναι η μόνη ομάδα της Θράκης μαζί με τον Ορφέα Ξάνθης που ξεκίνησαν θετικά το πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Έβρου ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασαν τις πιο πολλές ευκαιρίες και παίρνουν δίκαια τη νίκη.

Σχεδόν 500 έφτασαν οι φίλαθλοι που γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου και πανηγύρισαν την πρώτη αυτή νίκη στο πρωτάθλημα, στην επιστροφή της ΑΕΔ στα μεγάλα σαλόνια μετά από σχεδόν 35 χρόνια.  Η χαρακτηριστική φωτογραφία του αγώνα προέρχεται από το Ράδιο Έβρος, που είναι χορηγός επικοινωνίας της ΑΕΔ.

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρίστο Τελκίσκι): Συριτούδης, Θάνος, Παντελίδης (86′ Παππούδης), Γκιντίδης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Πατιαλιάκας, Αβογιάν, Εμρέ (88′ Ζαφειρόπουλος), Γιαννόπουλους, Ιντζές (74′ Καζάλας)

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Ισπυριλίδης): Αθανασίου, Παυλακάκης, Χούσινετς, Μπατανάς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Κρολ (46′ Μιχαηλίδης), Τσανακτσόγλου (70′ Κοβατσιτς), Βοργκτς (6ο’ Μαϊδανός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ