Γ’ Εθνική: Δήλωση – έκπληξη από τον Παναγιώτη Καμαράκη του Ορφέα Ξάνθης για την Δόξα Προσκυνητών

 

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών η πλευρά της ομάδας της Ροδόπης στάθηκε ιδιαίτερα στα παράπονα από την διαιτησία, ωστόσο αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν η δήλωση του Παναγιώτη Καμαράκη από την πλευρά του Ορφέα.

Ο στενός συνεργάτης του Μπάμπη Χατζημεστή υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε πολύ άγχος λόγω πρεμιέρας και θα μπορούσε να έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά στο ημίχρονο και αφού δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες, ήρθε η νίκη αλλά κάθε άλλο παρά εύκολα.

Ο Καμαράκης χαρακτήρισε πολύ αξιόλογη την ομάδα των Προσκυνητών, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ και έκανε την εκτίμηση ότι η συγκεκριμένη ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος θα είναι μέσα στις πέντε πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

«Το περίμενα ότι θα εμφανιστεί μεταμορφωμένη σε σχέση με τα φιλικά, γίνεται καλή δουλειά, τους εύχομαι τα καλύτερα, χωρίς τραυματισμούς», ανέφερε ο Καμαράκης, προκαλώντας αίσθηση με τα εγκωμιαστικά του σχόλια για την πρώτη φετινή αντίπαλο του Ορφέα στον μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής.

Σε σχέση με την δική του ομάδα, επανέλαβε ότι η εμφάνιση δεν ήταν καλή αλλά δικαιολογείται από το άγχος, εκτίμησε ωστόσο ότι αυτό θα ξεπεραστεί στην συνέχεια και ότι στις επόμενες εμφανίσεις ο Ορφέας θα αποζημιώσει τους φιλάθλους και με το θέαμα που θα προσφέρει.

Τέλος, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την διαιτησία κατά την προσφιλή του τακτική, αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει και στην «γκρίνια» των ανθρώπων των Προσκυνητών που απέδωσαν την ήττα σε μεγάλο βαθμό στον διαιτητή.