Γ’ Εθνική: Δίκαιη η νίκη της ΑΕΔ αλλά κάναμε 800 χιλιόμετρα χωρίς λόγο λένε από τον Νέστο Χρυσούπολης

 

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Νέστο Χρυσούπολης ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Γιάννης Ισπυρλίδης.

«Οπωσδήποτε το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Όταν μια ομάδα νικάει, σημαίνει ότι άξιζε να πάρει το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του Ράδιο Έβρος και τον Δημήτρη Μιλήκα.

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Στο χρονικό σημείο που έφτασε, όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Από μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ και βγαίνοντας μπροστά, δεχθήκαμε αντεπιθέσεις και θα μπορούσε η ΑΕΔ να σημειώσει και δεύτερο τέρμα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι», σχολίασε ο Ισπυρλίδης.

Ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα προγράμματα. Οι ομάδες θα παλεύουν μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα είναι για τη σωτηρία με τις ομάδες που θα κάνουν πρωταθλητισμό δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές. Ο πίνακας της βαθμολογίας θα είναι ασανσέρ πιστεύω, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και στο πλαίσιο αυτό ενδεχομένως να γίνει ακόμα μια προσθήκη».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Νέστου Χρυσούπολης Άγγελος Παυλακάκης στάθηκε στο γεγονός ότι κουβαλήθηκαν δυο φορές σε ένα 24ωρο στον Έβρο. «Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει να είμαστε. Η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις. Όμως σε δυο μέρες κάναμε 800 χιλιόμετρα χωρίς λόγο. Χθες ήρθαμε, αναβλήθηκε το παιχνίδι και μας ξαναφέραν σήμερα. Τελος πάντων, εμείς οφείλουμε να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να κοιτάμε μπροστά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here