ΕΠΣ Ξάνθης: Πέντε γκολ και πλούσιο θέαμα στο ντέρμπι της Θαλασσιάς με τον Ζυγό

 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης ήταν αυτό ανάμεσα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και τον Ηρακλή Νέου Ζυγού, όπου σημειώθηκαν πέντε τέρματα και αποτέλεσε διαφήμιση για το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Ο Σταύρος Βασιλειάδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 14ο λεπτό, αλλά μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κωφίδης ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε νωρίτερα ο ίδιος. Στο 35′ ο Γιάννης Καζάκης με κεφαλιά από σέντρα του Τουργαΐδη έβαλε μπροστά στο σκορ και πάλι την Θαλασσιά, με αποτέλεσμα η Αναγέννηση να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενη.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλη μια κεφαλιά, αυτήν την φορά από τον Γιώργο Κριεζή για το επόμενο γκολ, που σημειώθηκε στο 57ο λεπτό και με το οποίο ο Ηρακλής Νέου Ζυγού ισοφάρισε σε 2-2. Ωστόσο η Θαλασσιά δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και μόλις λίγα λεπτά μετά ο Καζάκης και πάλι με κεφαλιά βρήκε δίχτυα και έβαλε για τρίτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ, όμως ήταν και η φαρμακερή αφού αυτή έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Γκοντόλια.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Κιρτρζαλη, Πανταζίδης, Κοτζακέλης (83′ Τηλαβερίδης), Σταύρου,  Μαντζαρίδης, Κουτσομιχάλης, Τουργαΐδης (68′ Δελητζόγλου), Κωτίδης (68′ Δάγκας), Βασιλειάδης (78′ Δημόπουλος), Καζάκης, Καπράνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Δημητριάδης, Μπάτζιος Π, Κριεζής Π, Μπάτζιος Δ, Χασιώτης, Κριεζής Γ, Αρκούδας (77′ Παπαδόπουλος), Ζωσιμίδης (67′ Ψαρόπουλος), Πανταζίδης (75′ Μπαργκάν), Κωφίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ