ΕΠΣ Θράκης: Πεντάρα ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στην πρεμιέρα απέναντι στον νεοφώτιστο Κομψάτο Πολυάνθου

 

Με το δεξί μπήκε η ομάδα του Κοσμίου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισε εύκολα με 5-0 την ομάδα του νεοφώτιστου Κομψάτου Πολυάνθου.

Ήταν ένα παιχνίδι που κινήθηκε μάλλον στην μετριότητα στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας λιγοστές φάσεις, με τους παίκτες να εντείνουν τις προσπάθειές τους στην επανάληψη, αν και είχε κριθεί το αποτέλεσμα, καθώς οι παίκτες του Αϊβάζη ήταν σαφώς ανώτεροι.

Το σκορ άνοιξε ο Μυστρίδης στο 21′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 34′ ένα σουτ του Μιχαλακέλη έδιωξε το τέρμα. Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και έδινε την αίσθηση ότι θα υπήρχε ένα πιο αμφίρροπο ματς στο δεύτερο μέρος, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Αντίθετα, εξελίχθησε σε παράσταση για έναν ρόλο. Στο 51′ ο Ποπτσης από πλάγια δοκίμασε το ψηλοκρεμαστό σουτ και βρήκε δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. ΕΣτο 55′ ο Τασούδης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο, έτσι στο 62′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αλη Οσμάν έγραψε το 3-0.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μέχρι και δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Στο 83′ είχαμε την ατομική προσπάθεια του Ξενάκη για το 4-0 και στο 89′ πάλι με τον ίδιο παίκτη που πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώθηκε το τελικό 5-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ντοσίδης με βοηθούς τους Τσιαβδαρίδης και Μωραΐτη.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ: Δεληγιάννης, Ζάνταλης (73′ Βλασόπουλος), Τσαγκαλίδης (85′ Τριάντης), Μυστρίδης, Ζαγγουλιος, Αληοσμαν (65′ Βοργιατζίδης), Ποπτσης, Αραμπατζής, Μιχαλακέλης, Χατζητουλούσης (70′ Αραμπας), Ξενάκης.

ΚΟΜΨΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ: Αράπογλου, Χαμουζας (73′ Ροδουσακης), Μουμίν (85′ Κουβαλάκης), Θεοδωρίδης, Φλωροκάπης, Δημόπουλος, Χατζηαντωνίου, Παντελίδης, Αμαξόπουλος (33′ Ντραντζη), Τασούδης, Σταμπολης (70′ Μυστακίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ