ΕΠΣ Θράκης: Νίκη με ανατροπή για τον Ίασμο του Ογκουνσότο επί του μαχητικού Σώστη

 

Την πρώτη του νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο ανανεωμένος και ισχυρός Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου απέναντι στην Δόξα Σώστη με 3-1, στα πλαίσια της πρεμιέρας της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Ίασμος με τα νέα του αποκτήματα την τελευταία εβδομάδα στην εντεκάδα τον Ογκουνσότο, Αμοιρόπουλο και Παπαρούνα, δυσκολεύτηκε από την καλοδουλεμένη ομάδα του Παναγιώτη Τσιμπουργκένη που παρόλο ειχε τον τραυματοσμό του Τέφου πολύ νωρίς ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, ωστόσο η κλάση του Ογκουνσότο και των λοιπών του Μέγα έφεραν την ανατροπή και την έυκολη σχετικά στο τέλος νίκη.

Η Δόξα Σώστη προηγήθηκε στο πρωτο μέρος με πλασε του Παπασωτηρίου στο 21΄ κατόπιν ωραίας μεταβίβασης του Καλοδημίδη, ενω λίγο αργότερα ο Σιόζιος παραλίγο να κάνει το 0-2 στο 27′ αλλα ο Βλαδιμηρίδης αντέδρασε σωστά. Ο Ιάσμος πίεσε για την ισοφαριση αλλα Καραμπάτσιος και Βιοπουλος δεν μπόρεσαν να ισοφφαρίσουν.

Αυτό το έκανε με την έναρξη του ημιχρονου ο Πατρικ Ογκουνσότο που έπιασε νωρίς δουλειά και με δυνατό από πλαγια θέση σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς των περίπου 100 φίλων των γηπεδούχων.

Ο Ιασμος γρήγορα πέτυχε την ανατροπή αρχικά με τον πέναλτι του Αμοιρόπουλου στο 57′ σε χέρι του Βουλγαρίδη που καταλίγισε ο Κηγιτζή και στο 66′ όταν μετά από σέντρα σουτ του Καραμπάτσιου στην προσπάθεια του να διώξει ο Καραγεωργόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-1.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Βιόπουλος): Βλαδιμηρίδης, Χασάν Χισήμ (34΄Κατσικάρης), Αμοιρόπουλος, Μπιλμπιλής, Χουσείν Σαλήμ, Κλής, Παπαρούνας, Χουσείν Χιλμή, Καραμπάτσιος, Βιόπουλος, Ογκουνσότο.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Τσιμπουργκένης): Πατερέλλης, Μαλλιαρός, Τέφος (14΄Καραγεωργόπουλος), Παπουτσής, Βουλγαρίδης, Γεωργακόπουλος, Παπασωτηρίου, Μουσταφά Ογούζ (73΄Παπαδόπουλος), Σιόζιος, Καλοδημίδης, Λάβδας (82΄Κυπαρισσούδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΡΙΚ ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ