ΕΠΣ Έβρου: Το πιο περιπετειώδες ματς της χρονιάς! Άργησε να αρχίσει λόγω απουσίας γιατρού, σκοτείνιασε, δεν έβλεπαν οι παίκτες και έτσι μπήκαν… 12 γκολ

 

Ένα περιπετειώδες παιχνίδι από πριν την έναρξή του μέχρι και τη λήξη του ήταν εκείνο που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ελληνοχωρίου ανάμεσα στην τοπική Δόξα και το Νεοχώρι, στο οποίο σημειώθηκαν συνολικά οκτώ τέρματα στα πρώτα ενενήντα λεπτά και άλλα πέντε στην ημίωρη παράταση.

Καταρχήν, το ματς είχε παρασκήνιο από πριν την έναρξή του. Πρώτον, οι γηπεδούχοι ζήτησαν να γίνει Σάββατο για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι παίκτες την πρεμιέρα της ΑΕΔ, αίτημα που απορρίφθηκε καθώς παράγοντας των φιλοξενούμενων είχε το απόγευμα του Σαββάτου… γάμο.

Δεύτερον, τελικά οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να δουν την ΑΕΔ αλλά την…Δευτέρα, αφού το δικό της ματς αναβλήθηκε σε αντίθεση με την αναμέτρηση στο Ελληνοχώρι, που αν και σε γειτονικό σχετικά γήπεδο, ξεκίνησε κανονικά. Και να φανταστεί κανείς ότι το Δημοτικό Διδυμοτείχου πρόσφατα ανακαινίστηκε.

Τρίτον, ωστόσο, δεν ξεκίνησε στην ώρα τη αφού δεν υπήρχε στο γήπεδο γιατρός ή πιστοποιημένος νοσηλευτής και μέχρι να βρεθεί και να μην χάσει το ματς στα χαρτιά η γηπεδούχος ομάδα, πέρασε περίπου μισή ώρα, οπότε το παιχνίδι δεν ξεκίνησε στις 16:30 αλλά λίγο μετά τις 17:00. Στην φωτό οι διασώστες που είχαν δώσει το παρών μια εβδομάδα πριν, στον αγώνα της πρώτης φάσης.

Δεν έφταναν όμως μόνο αυτά. Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να ήταν βαρύς, μπορεί να έπεσε και σκοτάδι με τον ουρανό να είναι έτσι κι αλλιώς σκοτεινός λόγω της πυκνής νέφωσης, είχαμε και δραματική εξέλιξη στο παιχνίδι με τα γκολ να πέφτουν βροχή και την αναμέτρηση να κρίνεται στην… παράταση.

Για την ακρίβεια, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν στα 90 λεπτά ισόπαλες 4-4 με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν πρώτοι γκολ, να ισοφαρίζονται, να προηγούνται δύο φορές με δυο τέρματα (3-1, 4-2) αλλα  τελικά να δέχονται δυο γκολ στο τέλος και να οδηγείται το ματς στην παράταση.

Εκεί, αφού πρώτα άναψαν οι προβολείς, αυτοί που τέλος πάντων υπάρχουν στο γήπεδο, το ματς συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να σκοράρουν πρώτοι για το 5-4 αλλά στην συνέχεια να τρώνε τέσσερα τέρματα και το τελικό αποτέλεσμα στα 120 λεπτά να είναι 5-8!

«Προφανώς έπεσε βαρύ το σκοτάδι και έβαζε με το τσουβάλι γκολ όποιος έβλεπε καλύτερα», ήταν το σχόλιο παραγόντων της ΕΠΣ στο άκουσμα του αποτελέσματος.

Πέντε γκολ για την ομάδα του Νεοχωρίου πέτυχε ο Πασχαλίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πάνου Θρακιώτη στο thrakiotis.com, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Θέμελης, Κορετσίδης και Μουτάφης. Για την γηπεδούχο Δόξα Ελληνοχωρίου δυο τέρματα πέτυχε ο Δοϊνούδης και από ένα οι Κελεσίδης, Νεστορούδης και Κοκκινίδης.

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Κυργιαλάνης): Οτέμπερης, Κουσουλός (53′ Ελμαζούδης),  Κρητικός, Καδόπουλος, Θεμελής, Λυμπερίδης, Μετζιδιές, Μουτάφης, Πασχαλίδης, Κορετσίδης, Βουζιανάς