ΕΠΣ Έβρου: Οι 21 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της γ’ φάσης του Κυπέλλου

 

Μετά και τα οκτώ παιχνίδια της β’ φάσης του Κυπέλλου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, συμπληρώθηκε το παζλ των 21 ομάδων που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση της γ’ φάσης και θα ακολουθήσουν μέχρι και τον τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου προκρίθηκαν ο κάτοχος του τροπαίου το 2015 ΑΟ Νεοχωρίου, ο Ακρίτας Ορμενίου, ο Ορφέας Σοφικού και ο Ακρίτας Νέας Βύσσας από τον Βόρειο Όμιλο και οι ΑΟ Μάκρης, ΑΟ Δορίσκου, ΑΕ Νέας Χηλής και ΑΟ Μαΐστρου από τον Νότιο Όμιλο.

Απευθείας από την πρώτη φάση είχε περάσει επίσης η ΠΑΕ Ριζίων για τον Βόρειο Όμιλο. Στην τρίτη φάση του θεσμού θα προστεθούν η ΑΕ Διδυμοτείχου αλλά και οι 11 ομάδες της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, συνολικά δηλαδή 21 ομάδες που θα χωριστούν και πάλι σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο.

Συνοπτικά οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα:  ΑΕ Διδυμοτείχου, Ορέστης Ορεστιάδας, Άρδας Καστανεών, Έβρος Σουφλίου, Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης, ΠΑΕ Ριζίων, ΑΟ Νεοχωρίου, Ορφέας Σοφικού, Ακρίτας Ορμενίου, Ακρίτας Νέας Βύσσας, Ενωση Άνθειας Αρίστεινου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, Θράκη Φερών, ΠΑΕ Νίψας, Νίκη Απαλού, ΑΟ Μάκρης, ΑΟ Μαϊστρου, ΑΟ Δορίσκου, ΑΕ Νέας Χηλής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ