Επίσκεψη – έκπληξη στην ακαδημία του Άρη Πετεινού από τον Τοροσίδη πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης που το πρωί τηες Τρίτης θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας, η οποία το ερχόμενο Σάββατο στην Λευκωσία και την μεθεπόμενη Τρίτη στο Καραϊσκάκη δίνει τα τελευταία της παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Κύπρο και Γιβραλτάρ αντίστοιχα.

Ερχόμενος στην Ελλάδα ωστόσο και βλέποντας ότι είχε στην διάθεσή του έστω λίγες ώρες, ο αρχηγός της Εθνικής ήρθε στην γενέτειρά του, στην Ξάνθη, για να δει αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το γήπεδο του Πετεινού και να δει τα παιδιά της ακαδημίας του τοπικού Άρη, που φέρει το όνομα του πατέρα του «Ευστάθιος Τοροσίδης».

Η έκπληξη για τα παιδιά, που είδαν ξαφνικά μπροστά τους το μεγάλο ίνδαλμά τουςτο απόγευμα της Δευτέρας, πηγαίνοντας στο γήπεδο για προπόνηση, ήταν πολύ μεγάλη. Ο Βασίλης Τοροσίδης μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους και ετοιμάζεται νωρίς το πρωί να πετάξει για την Αθήνα, για την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σκίμπε.

Όλοι εύχονται τα ματς της ερχόμενης εβδομάδας με Κύπρο και Γιβραλτάρ, που είναι τα τελευταία δύο του ομίλου, να μην είναι και τα τελευταία της χρονιάς για την Εθνική. Κοινώς, να καταφέρει να ξεπεράσει την Βοσνία, να πάρει την δεύτερη θέση πίσω από το Βέλγιο και να αγωνιστεί τον Νοέμβριο σε διπλούς αγώνες μπαράζ διεκδικώντας παρουσία στο Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.