ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ανατροπή με τα ζευγάρια των ημιτελικών στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου

 

Ανατροπή έχουμε με τα ζευγάρια των ημιτελικών στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ενώ όλοι θεωρούσαμε ότι Δημοκρίτειο Κομοτηνής και Ορφέας Ν. Σκοπού Σερρών περίμεναν το Σάββατο να μάθουν αντιπάλους, τελικά φαίνεται ότι παίζουν μεταξύ τους.

Παράγοντας ομάδας που έχει προκριθεί στα ημιτελικά και ο οποίος διάβασε στο ThrakiSportS και σε όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του, διαπίστωσε ότι τα δικά του χαρτιά δείχνουν άλλα πράγματα.

Όπως έγραψε το Σάββατο το ThrakiSportS και όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσης, το Δημοκρίτειο Κομοτηνής που είχε περάσει απευθείας στο ημιτελικά θα έπαιζε στον έναν ημιτελικό με τον ΚΑΟΔ που προκρίθηκε το Σάββατο, ενώ ο Λεύκιππος Ξάνθης που νίκησε το Σάββατο τον Αστέρα Καβάλας θα έπαιζε με την Κ20 του Ορφέα Νέου Σκοπού, που είχε περάσει χωρίς αγώνα στην ημιτελική φάση.

Ωστόσο όπως δείχνουν τα έγγραφα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ (δεξιά από την κλήρωση), αυτό είναι λάθος και πιθανότατα από αυτό το σε πρώτη φάση δημοσιογραφικό λάθος να παρασυρθήκαμε όλοι.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι στα ημιτελικά διασταυρώνονται η νικήτρια του αγώνα 9 του ενός ομίλου με τον αγώνα 9 του άλλου, δηλαδή οι ομάδες που είχαν προκριθεί απευθείας στα ημιτελικά από την β’ φάση.

Συνεπώς το ένα ζευγάρι το ξέραμε ήδη και είναι το Δημοκρίτειο Κομοτηνής με τους εφήβους του Ορφέα Νέου Σκοπού (για την ακρίβεια με τυπικά γηπεδούχο την σερραϊκή ομάδα, σε ουδέτερη έδρα).

Το άλλο ζευγάρι είναι ανάμεσα στους νικητές των αγώνων του Σαββάτου, δηλαδή ανάμεσα στον Λεύκιππο Ξάνθης και τον ΚΑΟ Δράμας.