Super League: Αναμόρφωσε Αστέρα ο Παντελίδης, δεν έχασε σε Καραϊσκάκη και Ξάνθη, νίκησε και την ΑΕΚ χάρη σε… «κομοτηναίκο» τέρμα

 

Σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου ΑΕΚ πήρε ο Αστέρας Τρίπολης που δείχνει αναμορφωμένος μετά την έλευση στον πάγκο του του πρώην προπονητή του Πανθρακικού και ιδιαίτερα αγαπητού στην Κομοτηνή Σάββα Παντελίδη.

Μάλιστα, για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε ένας άλλος πρώην Κομοτηναίος να βάλει το… πόδι του. Ο λόγος για τον Χουάν Μουνάφο που ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μανιά να διαμορφώνει δέκα λεπτά πριν το τέλος το τελικό 2-0.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ΑΕΚ που παραμένει πάντως στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 πόντους, αλλά θα περιμένει να δει αν θα έρθει ως πρωτοπόρος σε δυο εβδομάδες στην Ξάνθη, καθώς εκκρεμεί την Δευτέρα η αναμέτρηση του Πανιωνίου που έχει 11 πόντους με την Λαμία, εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα με εντός έδρας ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία και μια ισοπαλία με Λάρισα στην Θεσσαλία, αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες κατάφερε να μην χάσει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και στα Πηγάδια την περασμένη Δευτέρα με την Ξάνθη, πριν νικήσει απόψε την ΑΕΚ.