LIVE η Γ’ Εθνική: ΑΕΔ – Νέστος, Ορφέας Ξάνθης – Προσκυνητές, Καβάλα – Άβατο και Σιδηροχώρι – Παραλίμνι

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες των ομάδων της Θράκης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Κώστας Καραγιάννης υποδέχεται τις πληροφορίες των ανθρώπων του ThrakiSportS που βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Το πρωτάθλημα αρχίζει και από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στους αγώνες του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στα τέσσερα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Ωρα 14:28  Είναι ένα πρωτάθλημα που το γεωγραφικό μας διαμέρισμα εκπροσωπείται από πέντε ομάδες, που θα μπορούσαν να είναι και έξι αν δήλωνε συμμετοχή ο Πανθρακικός. Από δυο ομάδες έχουν οι νομοί Ξάνθης και Ροδόπης και μία ο νομός Έβρου, που επιστρέφει μετά από διάλειμμα μιας χρονιάς στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ωρα 14:32  Η ΑΕ Διδυμοτείχου στην πρεμιέρα φιλοξενεί τον Νέστο Χρυσούπολης σε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της ημέρας, εφόσον βέβαια διεξαχθεί. Στο Διδυμότειχο από χθες βρέχει καταρρακτωδώς και αυτή η βροχή συνεχίζεται και σήμερα, υπάρχουν προβλήματα αλλά όμως ο ανακαινισμένος χλοοτάπητας του γηπέδου εκτιμάται ότι θα επιτρέψει στον διαιτητή την έναρξη της αναμέτρησης. Θα φανεί όμως αυτό στη συνέχεια.

Ωρα 14:36  Σε ένα ντέρμπι από τα περσινά και τα προπέρσινα, ο Ορφέας Ξάνθης φιλοξενεί στο γήπεδο του ΑΟΞ την Δόξα Προσκυνητών. Οι δυο ομάδες μετείχαν και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ πρόπερσι ανέβηκαν παρέα στη Γ’ Εθνική συμμετέχοντας στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ.

Ωρα 14:40 Στην Κομοτηνή και το ΔΑΚ, έδρα επίσης και του Πανθρακικού, η νεανική Δόξα Νεόυ Σιδηροχωρίου φιλοξενεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου Σερρών. Όσο για την πρωταθλήτρια Ξάνθης, τον Άρη Αβάτου, ταξιδεύει στην γειτονική Καβάλα και αντιμετωπίζει στο Ανθή Καραγιάννη τον ΑΟΚ.

Ωρα 14:44  Θα έχουμε ενημέρωση από όλα αυτά τα παιχνίδια του α’ ομίλου, το πρόγραμμα της πρεμιέρας του οποίου έχει συνοπτικά: ΑΕ Διδυμοτείχου – Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου, ΑΟ Καβάλας – Άρης Αβάτου, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Αετός Ορφανού και Ελπίδα Σκουτάρεως – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου.

Ωρα 14:48  Όλα τα ματς ξεκινούν σε κάτι παραπάνω από μία ώρα, στις 16:00 και σταδιακά θα ενημερώστε από εδώ για τις συνθέσεις αλλά πριν πάμε σε αυτά, πάμε να δούμε την ενδεκάδα των χορηγών που στηρίζουν την πρώτη φετινή μετάδοση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 14:55  Μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:00 Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος», το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 15:04 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:08  Τρίτος χορηγός μας από την πόλη του Διδυμοτείχου η Auto Gas Καραγιάννης που λειτουργεί ως συνεργείο παντός τύπου, φανοποιείο, βαφείο, φυσικά για τοποθέτηση υγραερίου αλλά και ως πρατήριο για την προμήθειά του. Βρίσκεται στην Οδό Αγίας Παρασκευής 1 και στο τηλέφωνο 25530-24667 (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:11 Ενημέρωση συνθέσεων από την Καβάλα και την αναμέτρηση του τοπικού ΑΟΚ με τον Άρη Αβάτου. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης θα ξεκινήσουν τον αγώνα με βασικούς τους Αμουτζάκη, Κούτρα, Ψεμματά, Παπαδιώτη, Κουτσούμπα, Τουργαΐδη, Μελισσόπουλο, Ευθυμιάδη, Κοτόπουλο, Χαριτίδη και Σαρηγιαννίδη.

Ωρα 15:13 Πάμε να δούμε και την σύνθεση της γηπεδούχου ομάδας της Καβάλας, που ξεκινά τον αγώνα με τους εξής: Δίμηζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Σεχού, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος Γ., Θωμαΐδης, Κεϊτά, Μπλιος, Βαλαβανόπουλος.

Ωρα 15:18  Ευκαιρία να δούμε τους χορηγούς μας από την πόλη της Ξάνθης. Καλωσορίζουμε στην ομάδα των χορηγών μας το Sports Cafe “La Bombonera”, όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το “La Bombonera” θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε την αναμέτρηση του ΑΟΞ στην Κέρκυρα, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 15:22 Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 15:26 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 15:29  Ευκαιρία να δούμε μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων τις συνθέσεις από το θρακιώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών.

Ωρα 15:31 Η ενδεκάδα που επέλεξε για να ξεκινήσει την αναμέτρηση ο Μπάμπης Χατζημεστής και ο Παναγιώτης Καμαράκης από τον Ορφέα Ξάνθης:  Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Καρκατζάνης, Τορομανίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Τανζού, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου Τουγιάλ.

Ωρα 15:33 Από την πλευρά του ο Νίκος Μπαχαρίδης έχει επιλέξει για τους φιλοξενούμενους της Δόξας Προσκυνητών να ξεκινήσει με τους εξής: Περτσά, Φαρμάκη, Ιωαννίδη, Λειβαδιώτη, Σιδηρόπουλο, Δραγανίδη, Τρίχα, Σιχλιμοίρη, Βάσκο και Γιαννακιτσίδη.

Ωρα 15:37 ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Ωρα 15:41 Περνάμε στους χορηγούς από την πόλη της Κομοτηνής. Πολύτιμη λοιπόν στην μετάδοση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 15:45  Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 15:49 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:54  Ενδεκάδα στο ΔΑΚ Κομοτηνής για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Οι έντεκα που επέλεξε ο Σάκης Σκουλής:  Κορωνάκης, Τσορτανίδης, Πλασταράς, Αγγέλης, Αλεξακούδης, Μαυράκης, Γάιδας, Ανυφαντάκης, Χατζήπαπα, Γιαννακίδης, Κοσίης.

Ωρα 15:57  Πάμε να δούμε και την ενδεκάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Τακάς, Νερσιώτης, Γκουτζοβασίλης, Πολυζωίδης, Δέστσας, Ρούμπος, Ναλμπάντης, Τσομασεβίλι, Μορτεσίδης, Γαϊδαρτζής.

Ωρα 15:59  ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΔ – Νέστος Χρυσούπολης. Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφία στο σχετικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:02  Τέλος, για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς μας, χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Nike Magia αλλά και ποδοσφαιρικές εμφανίσεις των αγαπημένων σας ομάδων, μέσα από το e-shop που διαθέτει και το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:05  Ξεκίνησαν πλέον οι αγώνες και στα τρία γήπεδα που θα έχουμε άμεση ενημέρωση, εκτός από το ματς στο Διδυμότειχο που θυμίζουμε ότι έχουμε αναβολή.

Ωρα 16:08  Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής που αποφάσισε την αναβολή του αγώνα ΑΕ Διδυμοτείχου – Νέστος Χρυσούπολης είναι ο Τσοπουλίδης από την Ξάνθη. Βάσει ΚΑΠ το ματς πρέπει να γίνει… αύριο, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Ωρα 16:11  Δεν έχουμε ακόμα σκορ σε κάποιο ματς μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου των αναμετρήσεων.

Ωρα 16:14  Στην Κομοτηνή δυο απανωτές ευκαιρίες με τον Τσομασεβίλι του Απόλλωνα Παραλιμνίου, παραμένει όμως το 0-0 με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Ωρα 16:17  Γκολ στην Καβάλα. Το πέτυχε η γηπεδούχος ομάδα με τον Βαλαβανόπουλο από πάσα του Παπαδόπουλου και έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΑΟΚ στο 14ο λεπτό. Καβάλα – Άρης Αβάτου 1-0.

Ωρα 16:19 Γκολ στην Ξάνθη. Σκόρερ ο Πασχαλάκης για την γηπεδούχο ομάδα που ανοίγει και αυτή το σκορ στο θρακικό ντέρμπι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-0 

Ωρα 16:26  Γκολ στην Ξάνθη. Άμεση ισοφάριση από την ομάδα της Ροδόπης με σκόρερ τον Βάσκο. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-1

Ωρα 16:28  Γκολ στην Κομοτηνή. Το πετυχαίνουν οι φιλοξενούμενοι. Από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ρούμπος και για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι πρωταθλητές Ροδόπης, ο Γκαϊδατζής πήρε την μπάλα, έκανε σέντρα σουτ, ο Κορωνάκης ακούμπησε λίγο τη μπάλα αλλά την έστειλε στα… δίχτυα του. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-1  

Ωρα 16:33  Γκολ στην Καβάλα. Ισοφαρίζει στο 33ο λεπτό ο Άρης Αβάτου με σκόρερ τον Κοτόπουλο που βγήκε από την πλάτη της άμυνας και με όμορφο πλασέ πέτυχε δίχτυα. ΑΟ Καβάλας – Αρης Αβάτου 1-1

Ωρα 16:40  Εχουμε γκολ και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης. Ισοπαλία στα ματς των ομάδων της Ξάνθης, χάνει για την ώρα το Νέο Σιδηροχώρι.

Ωρα 16:42  Θυμίζουμε ότι έχει αναβληθεί η αναμέτρηση ΑΕ Διδυμοτείχου – Νέστος Χρυσούπολης και βάσει ΚΑΠ θα διεξαχθεί αύριο την ίδια ώρα.

Ωρα 16:45  Γκολ στην Καβάλα. Οι γηπεδούχοι ξαναπαίνρουν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Σαρηγιαννίδη στο 40ο λεπτό. Καβάλα – Άρης Αβάτου 2-1

Ωρα 16:48  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-1

Ωρα 16:50  Τέλος ημιχρόνου και στο γήπεδο του ΑΟΞ. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-1.

Ωρα 16:52  Τέλος ημιχρόνου και στο «Ανθή Καραγιάννη». Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: ΑΟ Καβάλα – Άρης Αβάτου 2-1

Ώρα 16:55 Υπενθυμίζουμε πως ο μεγάλος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η μεγάλλη Ελληνική εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Avance. Την Avance μπορείτε να τη βρείτε φυσικα στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:58 Επίσης χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 17:01 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, αλλά και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 17:04 Τέλος από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη, το συνεργείο Auto Gas Καραγιάννης, αλλά και το μουσικό καφέ Νόστος. Τέλος, το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 17:08 Στο ημίχρονο θυμίζουμε ότι Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Απόλλων Παραλιμνίου 0-1, Καβάλα-Άρης Αβάτου 2-1, Ορφέας Ξάνθης-Δόξα Προσκυνητών 1-1 και στα άλλα δύο ματς Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής-Αετός Ορφανού 0-2 και Ελπίδα Σκουτάρεως-Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0 με γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Ωρα 17:10 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Καβάλα με  μια αλλαγή για τον Κυριάκο Κετσεμενίδη του Αβάτου, ο Καλαιτζίδης μπαίνει στη θέση του Ψεμματά.

Ωρα 17:12  Εχουν ξεκινήσει τα δεύτερα ημίχρονα και στα δυο ματς που έχουμε στην Θράκη, στο γήπεδο του ΑΟΞ και το ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ωρα 17.15 Γκολ στην Κομοτηνή. Ο Μουρατιδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρούμπος έσπασε τη μπάλα και στη μικρή περιοχή ο Κουτζοβασίλη  δεν δυσκολεύθηκε με πλασέ να πετύχει το γκολ. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-2.

Ωρα 17:22 Γκολ στην Καβάλα. Σκόρερ για την γηπεδούχο ομάδα ο Βαλαβανόπουλος με κεφαλιά από σέντρα του Παπαδόπουλου. ΑΟ Καβάλας – Αρης Αβάτου 3-1.

Ωρα 17:30  Γκολ στην Κομοτηνή. Τέρμα για τους φιλοξενούμενους με τον Απάκα να κάνει την μπαλιά μέσα στην περιοχή και από το ύψος του πέναλτι τον Γκαϊτατζή να επιτυγχάνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα και να διαμορφώνει το Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-3.

Ωρα 17:37  Γκολ στην Κομοτηνή. Στο  76’ επιτυγχάνουν και τέταρτο τέρμα οι φιλοξενούμενοι.  Ο Μουρτεσίδης έκανε το σουτ οπου βρήκε το ριζοντιο δοκαρι, στην επιστροφη ο Γκαιδαρτζής με πλασέ πέτυχε χατ τρικ και έκανε το Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-4.

Ωρα 17:39  Γκολ στην Ξάνθη. Η γηπεδούχος ομάδα ξεκλειδώνει την άμυνα της κομοτηναιικης ομάδας και ξαναπαίνριε το προβάδισμα με τον Βασίλη Λαζαρίδη να σκοράρει μετά από φάση διαρκείας. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 2-1

Ωρα 17:43  Εχουμε μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων, στην Καβάλα παραμένει το 3-1 υπέρ των γηπεδούχων σε βάρος του Αβάτου. Στην Ξάνθη 2-1 προηγείται ο Ορφέας και στην Κομοτηνή το σκορ έχει φτάσει στο 0-4.

Ωρα 17:48  Γκολ στην Κομοτηνή. Διαστάσεις θριάμβου η νίκη των Σερραίων, δεν αξίζει τόσο βαρύ σκορ η ομάδα της Κομοτηνής. Στο 88’ ο Γκαϊδατζής από σκόρερ έγινε δημιουργός, πάσαρε στον Πάντιτς που είχε μπει λίγα λεπτά πιο πριν ως αλλαγή και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε με άνεση το Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-5.

Ωρα 17:51  Τέλος του αγώνα στην Καβάλα. Με το αριστερό το ξεκίνημα για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Καβάλας – Αρης Αβάτου 3-1.

Ωρα 17:53 Τέλος του αγώνα και στην Κομοτηνή. Βαριά ήττα για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-5

Ωρα 17:55  Τέλος και στο θρακιώτικο ντέρμπι, με τον Ορφέα να ξεκινά με το δεξί την σεζόν επικρατώντας πάντως αρκετά δύσκολα της Δόξας Προσκυνητών. Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 2-1

Ωρα 17:58  Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Νέστο Χρυσούπολης δεν ξεκίνησε ποτέ αφού το γήπεδο ήταν… λίμνη και βάσει ΚΑΠ θα γίνει αύριο. Διαβάστε λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:01  Αυτήν την ώρα ξεκινά ένα άλλο live του ThrakiSportS για την αναμέτρηση της Ξάνθης με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, για την 6η αγωνιστική της Super league με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:05  Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής με ένα κλικ ΕΔΩ.

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η μετάδοσή μας, η πρώτη για τη Γ' Εθνική στη σεζόν. Ευχαριστούμε πολύ την Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι ο μεγάλος μας χορηγός. Ευχαριστούμε ακόμα από το Διδυμότειχο το μουσικό καφέ «Νόστος»,  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη  και την Auto Gas Καραγιάννης, από την Ξάνθη το Sports Cafe "La Bombonera"στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα, τα καφέ ζαχαροπλαστεία Fresh-Co και την βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli και από την Κομοτηνή τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87, την «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα  στην οδό Μακεδονίας 39  και το Coffee Lab στην Οδό Ορφέως. Τέλος, χορηγός των μεταδόσεων της Γ' Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Nike Magia (κλικ ΕΔΩ).