LIVE από το ΕΑΚ Κέρκυρας για τη Super League: ΑΟ Κασσιόπη – ΑΟ Ξάνθη 0-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση Κέρκυρας – Ξάνθη στο νησί των Φαιάκων, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη στον αγώνα της Κέρκυρας με την Ξάνθη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Ωρα 17:33  Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλίες την προηγούμενη αγωνιστική. Η μεν Ξάνθη έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, η δε Κέρκυρα στο 1-1 με τον Λεβαδειακό.

Ώρα 17:37 Αναμένοντας τις συνθέσεις, να σας ενημερώσουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:42 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 17:47 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 17:52 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ

Ώρα 17: 57 Διατητής του σημερινού αγώνα είναι ο Μπλάνας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, έχοντας ως βοηθούς τους Πήττα και Κοντιζά από τις ΕΠΣ Ηλείας και Πειραιά αντίστοιχα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Ώρα 17: 59 Διατητής του σημερινού αγώνα είναι ο Μπλάνας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, έχοντας ως βοηθούς τους Πήττα και Κοντιζά από τις ΕΠΣ Ηλείας και Πειραιά αντίστοιχα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Ώρα 18:00 Αρκετές διαφοροποιήσεις έχει στην ενδεκάδα της η Ξάνθη, με τον Μίλαν Ράσταβατς να ξεκινάει με τους: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Κασάδο, Λισγάρα, Σβάρνα, Καμαρά, Μεχία, Ντε Λούκας, Μπρίτο, Μπούλα, Γέντρισεκ.

Ώρα 18:01 Στον πάγκο του ΑΟΞ βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Σιλά, Κάστρο, Ορφανίδης Π., Χατζητερζόγλου, Ρότσε, Τριάδης.

Ώρα 18:03 Από την άλλη η Κέρκυρα του Αλέκου Βοσνιάδη ξεκινά με τους: Γιαννακόπουλο, Αρτυματά, Γκόμες, Τουράμ, Παμλίδη, Σπίνουλα, Σιόντη, Μπαλάδα, Επστάιν, Ντιόγκο, Γρομητσάρη.

Ώρα 18:04 Αναπληρωματικοί για τους γηπεδούχους οι: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ντουάλα, Κόντος, Ντιόγκο, Μπάουμαν, Νούνες.

Ώρα 18:09 Μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα του αγώνα, οι παίκτες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.

Ώρα 18:15 Σέντρα στο παιχνίδι!

1′ Εναρξη του αγώνα

3′  Πρώτη υποψία ευκαιρία για την Ξάνθη. Σέντρα του Μεχία, ο Λισγάρας δεν μπορεί να βρει την μπάλα

7′ Πρώτη καλή φάση για τον αγώνα για τους γηπεδούχους. Tροφοδοτήθηκε ο Γκόμεζ λιγο προ της μικρής περιοχής, αυτός πέρασε στον Αρτυματά, κακό σουτ και μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

9′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του Παμλίδη.

14′ Ευκαιρία για την Ξάνθη. Εκπληκτική επέμβαση του Γιαννακόπουλου που διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Μεχία.

16′ Γκολ για την Ξάνθη που ακυρώνεται, μάλλον κακώς. Ο Σβάρνας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά η πάσα του Λισγάρα έρχεται από θέση οφσάιντ σύμφωνα με τον βοηθό, αλλά το ριπλέι δεν το ξεκαθαρίζει αυτό και μάλλον εδώ αδικείται η Ξάνθη γιατί και η αμφιβολία οφείλει να είναι υπέρ του επιτιθέμενου.

17′ Ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Τουράμ από κοντά πιάνει… αέρα και χάνει την δυνατότητα να σκοράρει.

22′ Ο Μπρίτο κάνει το γύρισμα, κόβει σε κόρνερ ο Γρομητσάρης και την εκτέλεση διώχνει για άλλη μια φορά με γροθιές ο Γιαννακόπουλος.

25′ Μακρινό σουτ του Μεχία, χωρίς τύχη. Πάντως είναι καλύτερη η Ξάνθη σε αυτό το πρώτο μισό του πρώτου μέρους.

27′ Γκολ που ακυρώνεται σωστά για την Κέρκυρα, Ο Γκομές έστειλε τη μπάλα αστα δίχτυα αλλά το ακύρωσε ο διαιτητής ως οφσάιντ. Σωστή αυτή η υπόδειξη. Από ένα ακυρωθέν γκολ η κάθε ομάδα αλλά η Ξάνθη δίκαια μπορεί να διαμαρτύρεται για το δικό της.

30′  Με κεφαλιά του Παπάζογλου την ίδια ώρα στην Λιβαδειά έχουμε Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης 0-1.

33′  Αξίζει επίσης να πούμε ότι νωρίτερα είχαμε τη μεγάλη έκπληξη με το Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-1.

35′ Στην Κέρκυρα παραμένει η λευκή ισοπαλία χωρίς κάτι ιδιαίτερο στα τελευταία λεπτά.

40′  Τίποτα το ιδιαίτερο τα τελευταία λεπτά στο ματς.

41′  Εχει τραυματιστεί ο  Επστάιν για την γηπεδούχο ομάδα και ζητά αλλαγή.

43′  Πρωτη αλλαγή στον αγώνα. Στη θέση του Επστάιν, ο Νούνες.

45′ Ευκαιρία για την Κέρκυρα! Ο Αρτυματάς έπιασε ένα πανέμορφο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

45+1′  Τέλος ημιχρόνου στο ΕΑΚ Κέρκυρας. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: ΑΟ Κασσιόπη – ΑΟ Ξάνθη 0-0

Ώρα 19:04 Αναμένοντας τις συνθέσεις, να σας ενημερώσουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19:08 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 19:12 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 19:16 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ

Ώρα 19:20 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Κέρκυρα!

46′ Δεύτερη αλλαγή για την Κέρκυρα, στη θέση του Αρτυματά ο Τάσος Βενέτης.

47′ Κίτρινη κάρτα στον Γρομητσάρη για ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Μπούλα

50′ Καλή ευκαιρία για την Κέρκυρα, με τον Νούνες να βγαίνει απέναντι στον Ζίβκοβιτς, αλλά τον τελευταίο να αποκρούει σε κόρνερ. Από το κόρνερ, ο Τουράμ πήρε μια δυνατή κεφαλιά, με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει ενστικτωδώς αυτή τη φορά σωτήρια σε νέο κόρνερ.

51′ Νέα κίτρινη κάρτα για την Κέρκυρα, αυτή τη φορά για τον Μπαλάφα.

56′ Πρώτη κίτρινη στο δεύτερο ημίχρονο και για την Ξάνθη. Ο Λισγάρας είναι αυτός που την αντικρίζει.

60′ Μοιρασμένο το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, φαίνεται πως όποιος βάλει το γκολ μάλλον θα είναι και ο νικητής.

63′ Αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Ρότσε να μπαίνει στη θέση του Έρικ Γέντρισεκ.

65′ Γκοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη!! Ο Ρότσε έβγαλε με ωραία μπαλιά σε τετ-α-τετ τον Μεχία και ο τελευταίος πλάσαρε σωστά τον Γιαννακόπουλο για να δώσει το προβάδισμα στην Ξάνθη. Κέρκυρα – Ξάνθη 0-1!

70′ Άλλη μια αλλαγή για την Κέρκυρα, ο Ντουαλά στη θέση του Τουράμ.

72′ Κόκκινη κάρτα για την Κέρκυρα. Ο Μπαλάφας είναι απρόσεκτος σε ένα μαρκάρισμα του, αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

77′ Τεράστια ευκαιρία για την Κέρκυρα! Ο Γκομές βρήκε τον Παμλίδη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς και έκανε το δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Σέρβο σε μια τρομερή απόκρουση για να κρατήσει το 0-1 υπερ της ομάδας του.

79′ Αλλαγή για την Ξάνθη, ο Σιλά στη θέση του Μπούλα.

85′ Γκοοοοοοολ για την Ξάνθη!! Ωραία συνεργασία των παικτών της Ξάνθης, ο Μπαξεβανίδης τελικά έστρωσε στον Σιλά, ο οποίος έκανε ένα πολύ όμορφο σουτ λίγο έξω από την περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Κέρκυρα – Ξάνθη 0-2!

87′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ράσταβατς, με τον Κάστρο να περνά στο ματς στη θέση του Μπρίτο.

90′ Κίτρινη κάρτα στον Σιλά.

90′ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις του αγώνα.

90+3′ Τέλος του παιχνιδιού! Κέρκυρα – Ξάνθη 0-2.

Η Ξάνθη φεύγει με το διπλό, και το τρίποντο στης βαλίτσες της από το Νησί των Φαιάκων! Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την εξέλιξη του ματς ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Ξάνθη μέσα από το ThrakiSportS.

Ευχαριστούμε επίσης και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δε θα ήταν αυτή δυνατή. Καλό σας βράδυ!