Γ’ Εθνική: Βαριά ήττα με παράπονα για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

 

Με το αριστερό ξεκίνησε η περιπέτεια της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου στην Γ’ Εθνική αφού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής με τον εντυπωσιακό αν και πλασματικό 0-5, αφού κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα του Σάκη Σκούλή που είχε αρκετές απουσίες με Μίλλερ, Σαμαρά, Παρασκευόπουλο και Ντεμερτζίδη, στο πρώτο μέρος στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου αλλά μια λάθος υπόδειξη του Εβρίτη διαιτητή κατά τους ανθρώπους της Δόξας που υπέδειξε κόρνερ αντί για άουτ έφερε το μοναδικό τέρμα του πρώτου μέρους που πιθανότατα καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στο 28΄μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ρούμπος ο έμπειρος πρωην φορ Πανσερραικού και Δόξα Δράμας Γαϊδαρτζής έκανε σέντρα σουτ, ο Κορωνάκης έκανε κακή εκτίμηση βρέθηκε στην πορεία της και αυτή κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Νωρίτερα η Δόξα είχε καλές ευκαιρίες στο 18΄ σε σουτ Κόσιη που δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα Γουναρίδη, στο 23΄ από μπαλιά του Γάϊδακαι σουτ  αουτ και πάλι του Κοσιη και στο 25΄ σε σουτ Γάϊδα που έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα Σιδηροχωρίου ρίσκαρε και οι Σερραίοι το εκμεταλλεύτηκαν αρχικά στο 55΄ μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ λάθος την άμυνας των γηπεδούχων με τον Κουτζαβασίλη από κοντά διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 61΄με την κεφαλιά του Κοσιη από καλή θέση που μπλόκαρε ο εμπειρος Γουναρίδης, ενω στο 70΄ ο Απόλλων καθάρισε το ματς όταν σε μπαλιά του Τάκα προς τον Γαϊδαρτζή, αυτός από το ύψος του πέναλτι και από θέση οφ σαιντ έκανε το 0-3.

Καλή φάση στο 73΄ σε εκτέλεση φάουλ του Κύπριου Μαυράκη που απέκρουσε και πάλι ο Γουναρίδης και λίγο αργότερα στο 75΄ο πρωην μεσος της Δόξας Δραμας και Πανσερραικού Μουτεσίδης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κορωνάκη και στην επαναφορά ο Γαϊδαρτζής από οριακή θέση οφ σαιντ με πλασέ πέτυχε χατ-τρικ και έκανε το 0-4. Στο 88’ ο Γαϊδαρτζής από σκόρερ έγινε δημιουργός, πάσαρε στον επίσης έμπειρο Τάντιτς που είχε μπει λίγα λεπτά πιο πριν ως αλλαγή και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Η τριάδα από τον Έβρο των Σιμίδη, Τερζόπουλος, Κίτσου δέχτηκε τα παράπονα και ίσως δικαιολογημένα των γηπεδούχων.

ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Κορωνάκης, Τσορτανίδης, Πλασταράς (71′ Λεφης), Αλεξακούδης (80′ Μουρατίδης), Μαυράκης, Γάιδας, Αγγέλης, Χατζηπαπά, Ανυφαντάκης, Γιαννακίδης (59′ Κρασώνης), Κόσιης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Γουναρίδης (80′ Σαββιδης), Τακάς, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Πολυζωίδης, Δέντσας, Ρούμπος (72′ Φιλεντας), Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι (67′ Ταντιτς) Μουτεσίδης (78′ Ανθουλακης), Γαϊδαρτζής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΟΝ Α’ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ