Γ’ Εθνική: Κοινό αίτημα ΑΕ Διδυμοτείχου και Νέστου Χρυσούπολης να μην διεξαχθεί ούτε την Δευτέρα το παιχνίδι

 

Κοινό αίτημα που συνυπέγραψαν και οι δύο πρόεδροι έστειλαν στην ΕΠΟ οι ομάδες της ΑΕ Διδυμοτείχου και του Νέστου Χρυσούπολης, ζητώντας να μην διεξαχθεί το μεταξύ τους αναβληθέν παιχνίδι ούτε την Δευτέρα.

Ο αγώνας δεν έγινε το απόγευμα, όπως ήταν προγραμματισμένος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς είχε μαζέψει νερά από την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων δύο ημερών και προσφερόταν περισσότερο για να παιχτεί… πόλο παρά μπάλα.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή το ThrakiSportS, βάσει του νέου ΚΑΠ που είναι κοινός για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες, το ματς εφόσον αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών πρέπει να διεξαχθεί την επόμενη μέσα, την ίδια ώρα, δηλαδή στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Αυτό είναι κάτι που δεν βολεύει ούτε την γηπεδούχο ΑΕΔ ούτε τον Νέστο. Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνικό, κάποιοι παίκτες έχουν δουλειές και δεν μπορούν να πάρουν άδεια τόσο γρήγορα από τις εργασίες τους, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τους στρατιωτικούς που συμμετέχουν στον Παρμενίωνα.

Παράλληλα, δεδομένου ότι ο καιρός δεν έχει βελτιωθεί και το πρόβλημα είναι με την συγκέντρωση νερών, αφού και την ώρα του αγώνα δεν έβρεχε αλλά το γήπεδο κάτω από το ανακαινισμένο χόρτο ήταν λίμνη, υπάρχει και πάλι το ενδεχόμενο τελικά το ματς να μην μπορεί να γίνει και απλά να ταλαιπωρηθούν οι παράγοντες του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης επέστρεψε στην Καβάλα, το ίδιο και η διαιτητική τριπλέτα που είναι από την Ξάνθη. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ΑΕ Διδυμοτείχου και Νέστος Χρυσούπολης έστειλαν από κοινού αίτημα στην ΕΠΟ για να αναβληθεί από την διοργανώτρια το παιχνίδι που βάσει ΚΑΠ πρέπει να γίνει την Δευτέρα και να οριστεί κάποια από τις προσεχείς Τετάρτες.

Το αίτημα στηρίζουν και οι ΕΠΣ Έβρου και ΕΠΣ Καβάλας, στις οποίες ανήκουν τα δύο σωματεία. Σε πρώτη φάση τηλεφωνικά ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής Γ’ Εθνικής είπε ότι οφείλει να εφαρμοστεί ο ΚΑΠ από την στιγμή που υπήρξε αναβολή, άρα να πάει το ματς για Δευτέρα, όμως πάντα η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να αναβάλει έναν αγώνα εφόσον το ζητούν όλες οι πλευρές.

Το ζήτημα είναι αν θα το πράξει και πόσο έγκαιρα θα γίνει αυτό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει το πρωί της Δευτέρας τόσο η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης όσο και οι διαιτητές να αναχωρήσουν και πάλι για το Διδυμότειχο…

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΠ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ