Γ’ Εθνική: Γίνεται… άντρας ο 16χρονος Αλεξακίδης και ανεβαίνει από τις ακαδημίες στη μεγάλη ομάδα της ΑΕΔ

 

Μια μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και όπως αποδεικνύεται, το ρόστερ δεν έχει ακόμα κλείσει για την ΑΕ Διδυμοτείχου αφού ακόμα και το απόγευμα του Σαββάτου έγινε μία ακόμα προσθήκη η οποία μάλιστα προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας.

Ο λόγος για τον 16χρονο Δημήτρη Αλεξακίδη που είδε τους κόπους του να ανταμείβονται και έπεισε τον Τελκίνσκι ότι του αξίζει η ευκαιρία να γίνει από παίδας… άνδρας και να συμμετέχει στις αποστολές της μεγάλης ομάδας. Έτσι λοιπόν ανακοινώθηκε η αναβάθμισή του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τα αποτελέσματα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην ακαδημια της ομάδας μας έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να αποφέρουν καρπούς!
Ακόμα ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι ο 16 χρονος (3/1/2001) Δημήτρης Αλεξακιδης,ένα παιδί που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και ανδρώθηκε εκεί μέσα.
Ακολουθώντας από την πρώτη μέρα ανελλιπώς την προετοιμασία της “μεγάλης” ομάδας διεκδίκησε ότι του αναλογούσε και κατάφερε αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες των εντυπώσεων να πείσει τον Κο Τελκινσκι ότι αξίζει να έχει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας μας στο ταξίδι της στην Γ´ εθνική.
Να τον συγχαρούμε και να του ευχηθούμε να είναι υγιής και να εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες μαζί με την ομάδα μας.
Δημήτρη καλώς ήρθες στους “μεγάλους”!