Γ’ Εθνική: Αποχωρεί… αναβαθμιζόμενος μετά από 7 χρόνια στις ακαδημίες ο Δ. Μπροντίδης

 

Μετά από επτά χρόνια στις ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου, ο Δημήτρης Μπροντίδης αποχωρεί από το πόστο του υπευθύνου αυτών, καθώς αναβαθμίζεται με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου σε γενικός αρχηγός του.

Οι ευθύνες είναι πολλές για μια ομάδα που πλέον θα εκπροσωπεί όλον τον Έβρο στην Γ’ Εθνική και έτσι δεν θα μπορούσαν να χωράνε πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω facebook, νέος υπεύθυνος ακαδημιών αναλαμβάνει ο Κώστας Αντωνιάδης.

Στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Μπροντίδης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην Ακαδημία, φυσικά τους γονείς των παιδιών που εμπιστεύθηκαν σε αυτήν τα παιδιά τους αλλά και το Δ.Σ. και προσωπικά τον πρόεδρο Νίκο Τσουλκανάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δημήτρη Μπροντίδη έχει ως εξής:

«Φίλες και φίλοι,
παιδιά και γονείς της Ακαδημίας Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Μετά από 7 συνεχή χρόνια σαν υπεύθυνος της ακαδημίας της ομάδας μας έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω από την θέση του υπευθύνου της ακαδημίας και να προσφέρω πλέον τις υπηρεσίες στην ομάδα μας απο το πόστο του γενικού αρχηγού, μιας και αυτό μου ζητήθηκε από όλα τα μέλη του ΔΣ. Υπεύθυνος πλέον για την νέα χρόνια στα τμήματα υποδομής της ΑΕΔ θα είναι το μέλος του ΔΣ Κώστας Αντωνιάδης, ένα νέο παιδί με πολύ όρεξη για δουλειά πάνω στο θέμα «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΕΔ» και με τον ενθουσιασμό που τον διακατέχει και με την βοήθεια όλων των παιδιών που εμπλέκονται στην διοίκηση της Ακαδημίας πιστεύω ότι θα ανεβάσει την ακαδημία μας ακόμη πιο ψηλά !!!

Θέλω πρώτα απ’ όλους, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τσουλκανάκη Ν. για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου σαν υπεύθυνο της Ακαδημίας αλλά και σαν γενικό αρχηγό της πρώτης ομάδας. Επίσης ευχαριστώ όλους τους προπονητές, γυμναστές και παράγοντες των τμημάτων υποδομών, θα κάνω όμως μια ειδική αναφορά στον Παρασχούδη Μπάμπη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια μιας και ήταν και αυτός από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της ακαδημίας και τεχνικός διευθυντής της.

Τέλος ευχαριστώ πολύ τους γονείς όλων των παιδιών που πέρασαν από την ακαδημία για την συνεργασία τους αλλά και την εμπιστοσύνη τους στην ακαδημία και τους ανθρώπους της.Ευχαριστώ όλους τους μικρούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της ΑΕΔ που συνυπήρξαν μαζί μου, θυμίζοντας σε αυτούς, ότι μόνο με σκληρή δουλειά μέσα στα γήπεδα, θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!!!

Μπροντίδης Δημήτρης 
Γενικός αρχηγός Α.Ε.Δ.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here