ΕΠΣ Έβρου: Αναβολή λόγω κακοκαιρίας στα φιλικά Σουφλίου-Ορέστη στη μνήμη Μούτλια

 

Αναβάλλονται τα φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Ορέστη Ορεστιάδας που είχαν προγραμματιστεί για το απόγευμα στο στάδιο «Δ. Μπακιρτζής» σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και ανδρικών ομάδων, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Έβρο.

Η κακοκαιρία οδήγησε τους ανθρώπους των δύο ομάδων στην αναβολή με την διευκρίνηση ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε άλλη ημερομηνία, αφού άλλωστε ο χαρακτήρας τους ήταν φιλανθρωπικός και η διεξαγωγή τους θα γινόταν στη μνήμη του Σταμάτη Μούτλια, στην οικογένεια του οποίου θα αποδίδονταν και τιμητική πλακέτα.

Η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου έχει ως εξής: 

«Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν να αναβάλλουμε το σημερινό φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Σταμάτη Μουτλια που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα το οποίο και θα πραγματοποιηθει σε νέα μέρα και ώρα όταν το επιτρέψουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των δυο ομάδων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο που πραγματικά έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παιχνίδι, το σωματείο του Ορέστη, το κατάστημα ΠΙ & ΦΙ Σουφλίου το Σύλλογο Φίλων ΑΜΕΑ Σουφλίου Νήμα Ζωής καθώς και τις αθλητικές και μη ιστοσελίδες που φρόντισαν για την προβολή της εκδήλωσης».