Ξεπερνά τα 11.000 ευρώ το κόστος των εκδηλώσεων της άλλης εβδομάδας από τον Δήμο Ξάνθης για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ

 

Θα ξεπεράσει τις 11.000 ευρώ το κόστος των τριήμερων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την άλλη εβδομάδα από τον Δήμο Ξάνθης για την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του ΑΟΞ.

Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη το ThrakiSportS, ο Δήμος Ξάνθης σχεδιάζει το τριήμερο 6 με 8 Οκτωβρίου να διοργανώσει εκδηλώσεις για την συμπλήρωση μισού αιώνα ζωής του ΑΟΞ στο πλαίσιο μιας θεματικής με τίτλο «Ξάνθη, πόλη πολιτισμού και αθλητισμού» που πήρε την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα ομόφωνα, χωρίς να διατυπωθεί η παραμικρή ένσταση.

Στην εισήγηση της αρμόδιας αντιδημάρχου Αθλητισμού Αλεξίας Γκιρτζίκη, που αποκαλύπτει το ThrakiSportS, αναφέρεται ότι θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφικού υλικού της ομάδας από το παρελθόν μέχρι σήμερα σε χώρο της κεντρικής πλατείας της πόλης, φιλικός αγώνας στο δημοτικό γήπεδο ανάμεσα στους Παλαιμάχους του ΑΟΞ και Εθνική Ομάδα του 2004 αλλά και προβολή videowall στην Πλατεία.

Μάλιστα, προϋπολογίζοντας τα έξοδα για τις εκδηλώσεις, αναφέρεται ότι για την έκθεση φωτογραφίας, τα εκτυπωτικά, τις αφίσες αλλά κυρίως για την διαμονή και διατροφή των προσκεκλημένων στην πόλη της Ξάνθης, υπολογίζεται ότι τα έξοδα θα αγγίξουν τις 11.079 ευρώ, ποσό που θα διατεθεί από τον Δήμο Ξάνθης με ομόφωνη απόφαση και θα βαρύνει κωδικό από τον Προϋπολογισμό του 2017.

Το ThrakiSportS αποκαλύπτει την εισήγηση της αρμόδιας αντιδημάρχου Αθλητισμού Αλεξίας Γκιρτζίκη, που έτυχε της έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here