Volley League: Ήττα με κατεβασμένα χέρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από την Τσερνομόρετς

 

Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα με 3-0 σετ και… κατεβασμένα ουσιαστικά χέρια γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Παρασκευής, στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους.

Ο Εθνικός αντιμετώπισε σε αυτό την Τσερνομόρετς Βάρνα, διοργανώτρια του τουρνουά, στο οποίο ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης συμμετέχει για δεύτερη σερί χρονιά. Ο Σάκης Μουστακίδης είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του να αγωνίζονται απέναντι σε έναν σαφώς πιο ισχυρό αντίπαλο, όπως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι σίγουρο ότι ο Εθνικός δεν έπαιξε καλά, αλλά επίσης σε αυτήν την φάση ακόμα δεν έχει γίνει μοντάρισμα στην ομάδα και αυτά τα φιλικά γίνονται ακριβώς για αυτόν τον λόγο, να δέσει το υλικό που είναι ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με πέρυσι. Τα σετ της αναμέτρησης: 25-19, 25-21, 25-23.

Ο τεχνικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του. Βασικοί ξεκίνησαν οι Χριστόφας, Χατζόπουλος, Mιλστάιν, Ρίστιτς, Βελίσκοβιτς, Παλέντζας και Κοντοστάθης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Χαραλαμπίδης, Βλαχόπουλος.

Βάσει του προγράμματος, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει στις 16:30 του Σαββάτου την Μάρεκ Ντούπνιτσα στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 2ης ημέρας, η οποία την Παρασκευή νίκησε με 3-0 σετ την Κίρτζαλι Άρδα. Ο Εθνικός θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Βάρνας την Κυριακή το πρωί, όταν και θα αντιμετωπίσει στις 9.30 την Κίρτζαλι Άρδα.