Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20 και Κ17

 

Με τριπλέτα της ΕΠΣ Δράμας θα πραγματοποιηθεί ο εντός έδρας αγώνας της Κ17 της Ξάνθης  με τον Παναιτωλικό στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια, ενώ από την άλλη οι ορισμοί από την ΚΕΔ για το ματς της Κ20 με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων περιέχουν τριπλέτα από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα μετά την νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Αστέρα Τρίπολης και να φύγουν από το νησί των Φαιάκων με το τρίποντο της νίκης που θα τους βοηθήσει να αναρριχηθούν ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητές του αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για το πρωί του Σαββάτου στις 10:30, είναι οι Γιώργος Τάσης, Μανώλης Κόττορος και Κώστας Λιόντος από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Οι υπόλοιποι αγώνες του Σαββατοκύριακου: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ, Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός – Ατρόμητος Αθηνών, Πλατανιάς – Παναιτωλικός, Λαμία – Πανιώνιος, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, Λάρισα – ΠΑΟΚ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή, μετά την άνετη επικράτηση της προηγούμενης εβδομάδας με 0-4 εκτός έδρας επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή την εβδομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη εντός έδρας, συνεχίζοντας με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα και να παραμείνει αήττητη.

Από την ΕΠΟ ορίστηκαν για αυτό το ματς, οι Κοτσάνης, Τσακίρης, Ζήρδας από την ΕΠΣ Δράμας, με την σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 της Κυριακής.

Οι υπόλοιποι αγώνες του Σαββατοκύριακου: Λάρισα – Κέρκυρα, ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, Ρεπό: Λαμία

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ