Ο δρομέας με τεχνητά μέλη στα πόδια που συγκλόνισε όλους τους συμμετέχοντες στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης (+video)

 

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την εικόνα. Η δύναμή ψυχής σε όλο της το μεγαλείο από τον νεαρό Στέλιο Μαλακόπουλο.

Πριν δύο χρόνια ο νεαρός απόφοιτος του Κολεγίου Ανατόλια είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Το θετικό είναι ότι κατάφερε να επιζήσει. Το αρνητικό ότι έμελλε να ακρωτηριαστούν τα κάτω του άκρα.

«Εμείς οι νέοι, είπε, νομίζουμε πως είμαστε απρόσβλητοι. Αρκεί όμως μια στιγμή απροσεξίας για να συμβεί ένα μοιραίο ατύχημα, για να ανατραπούν τα πάντα στη ζωή ενός νέου ανθρώπου… Ωστόσο ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του εσωτερικές δυνάμεις τις οποίες μπορεί να ανασύρει για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του και να συνεχίσει να στέκεται όρθιος», είπε πρόσφατα ο Στέλιος σε εκδήλωση στο κολέγιο από το οποίο αποφοίτησε.

Με τη συγκλονιστική ομιλία του, έδωσε στους μαθητές που τον παρακολουθούσαν συγκινημένοι ένα σπάνιο μάθημα υπευθυνότητας για την οδική ασφάλεια αλλά και ένα ζωντανό παράδειγμα απαράμιλλης δύναμης, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους. Κάτι που επανέλαβε την περασμένη Κυριακή στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης. Αν και με τεχνητά μέλη και στα δύο πόδια, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση τρέχοντας 10 χιλιόμετρα και απέδειξε ότι το μεγαλείο του αθλητισμού, μπορεί να δώσει ελπίδα και δύναμη σε όλους.

Δείτε το υπέροχο βίντεο που κατέγραψε με το βίντεο που ανέβασε στο facebook o Viktor Milenkovic: