Λάζαρος αντί… Σιώπη στην Εθνική! Στην αποστολή για Κύπρο Τόρο και Μάνταλος, όχι όμως και ο Κυριακίδης

 

Ο Μανώλης Σιώπης δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τα παιχνίδια με Κύπρο και Γιβραλτάρ, μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο το κενό που άφησε είχε ως αποτέλεσμα το ρόστερ να συμπληρωθεί με την κλήση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που επιστρέφει μετά από ενάμισι χρόνο στην Εθνική.

Η Θράκη μετά την απουσία Σιώποη μένει με δυο εκπροσώπους στην Εθνική Ομάδα: τον αρχηγό Βασίλη Τοροσίδη και τον Πέτρο Μάνταλο.  Ο Δημήτρης Κυριακίδης από ντην Χρυσούπολη Καβάλας, πρώην παίκτης της Ξάνθης και νυν του Παναιτωλικού, δεν επιλέχθηκε από τον Σκίμπε για τα δυο τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Σε σχέση με τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, απουσιάζουν πέρα από τον Δημήτρη Κυριακίδη και τον Μανώλη Σιώπη και οι Μπάμπης Λυκογιάννης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Κουτρουμπής και Απόστολος Βέλλιος. Η συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Τέρμα: Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Ολυμπιακός), Γιάννης Ανέστης (ΑΕΚ)

Άμυνα: Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Αμβούργο), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Βασίλης Τοροσίδης (Μπολόνια)

Κέντρο: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ολυμπιακός), Γιάννης Μανιάτης (Αλάνιασπορ), Κάρλος Ζέκα (Κοπεγχάγη), Αλέξανδρος Τζιόλης (Al-Fayha FC), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ).

Επίθεση: Κώστας Μήτρολου (Μαρσέιγ), Δημήτρης Διαμαντάκος (Μπόχουμ), Γιάννης Γιαννιώτας (Βαγιαδολίβ), Τάσος Δώνης (Στουτγκάρδη).