Γ’ Εθνική: Το ρόστερ του Ορφέα Ξάνθης

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ο Ορφέας Ξάνθης, και φυσικά λίγες μέρες πριν την επίσημη σέντρα του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα της Ξάνθης έχει οριστικοποιήσει το ρόστερ της και μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα την Κυριακή.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή κατάφερε να διατηρήσει την ομοιογένεια της, αφού κράτησε και φέτος μεγάλο μέρος του περσινού της κορμού και ελπίζει φέτος έχοντας και την παραπάνω εμπειρία να τα πάει ακόμα καλύτερα από τη περσινή σεζόν που τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στο ρόστερ του έγιναν λίγες, σχετικά, προσθαφαιρέσεις, με τον Μπάμπη Χατζημεστή να επενδύει όπως πάντα έκανε στην ομοιογένεια. Σημαντική ήταν η αποχώρηση του Νίκου Μελισσόπουλου για τον Άρη Αβάτου, αλλά έχουν έρθει για να βοηθήσουν και κάποιοι σημαντικοί παίκτες, όπως οι Νίκος Χατζηπαπάς, Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Χρήστος Πασχαλάκης.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Μπάμπης Χατζημεστής και φέτος, έχει επενδύσει πολύ στο Ξανθιώτικο στοιχείο, ενώ παράλληλα έχει ανεβάσει και μερικά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας και με ένα αρκετά μικρό μπάτζετ για τα επίπεδα της Γ’ Εθνικής, όπως και την περσινή σεζόν, έχει χτίσει ένα αρκετά καλό σύνολο.

Αναλυτικά το ρόστερ του Ορφέα Ξάνθης:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕς

Θεόδωρος Αθανασίου (24)

Γιώργος Μαυρόπουλος (21)

Γιάννης Ρούφος (31)

Απόστολος Τσιλιγγίρης (16)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Βασίλης Καραγκιόζης (29)

Γιώργος Κατρανίτσας (27)

Ηλίας Μακράκης (30)

Βασίλης Μαλαδένης (28)

Φεράτ Πιλέ (18)

Χακή Τζαμπάζ (23)

ΜΕΣΟΙ

Θανάσης Γιαννακόπουλος (17)

Λέανδρος Καρκατζάνης (21)

Οκάν Μεκερά (17)

Γιάννης Μπουνταγκίδης (20)

Χρήστος Πασχαλάκης (22)

Θόδωρος Τορομανίδης (24)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Κλεντίς Ζιγκολάρι (17)

Γιάννης Καραγκιόζης (34)

Βασίλης Λαζαρίδης (21)

Τουγιάλ Μουμίνογλου (30)

Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (20)

Νίκος Χατζηπαπάς (19)

Χιντ Ιμέρ (30)