Γ’ Εθνική: Το ρόστερ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

 

Λίγο πριν τη σέντρα στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έχει φυσικά οριστικοποιήσει το ρόστερ της, το οποίο είναι αρκετά αλλαγμένο σε σχέση με πέρυσι, μετρώντας αντίστροφα για την παρθενική της συμμετοχή στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με πολλούς παίκτες να έρχονται και μερικούς άλλους να αποχωρούν από την ομάδα της Κομοτηνής, με σημαντικότερη φυσικά αυτήν του αρχηγού της Σάκη Δανίδη αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα συνεχίσει και μάλιστα έλαβε μέρος και σε ορισμένα φιλικά.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή επένδυσε με την απόκτηση μερικών σημαντικών και νεαρών παικτών, έχοντας το πλεονέκτημα πως πολλοί πέρασαν φέτος στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Μεταξύ αυτών, οι Μίλλερ από την Πάφο και Τσορτανίδης από τον ΑΟ Σύρου. Επιπλέον, στο Ν. Σιδηροχώρι ήρθαν  οι τερματοφύλακες Φώτης Πριτσίδης και Γιάννης Κορωνάκης από Μεσσούνη και Ίασμο αντίστοιχα ενώ αίσθηση προκαλεί και η μετακίνηση του Παναγιώτη Ανυφαντάκη από την Δόξα Προσκυνητών, την έτερη ομάδα της Ροδόπης στη Γ΄Εθνική.

Ακόμα, στις νέες αφίξεις περιλαμβάνονται οι Κρασώνης από τον Αθηναϊκό, Κούτρας από τον Νέστωρα Όσσας, Σαμαράς από την Ελπίδα Σαπών και Μουρατίδης από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Στην πρεμιέρα της Κυριακής η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου φιλοξενεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής, που θα χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα στα παιχνίδια της, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Αναλυτικά το ρόστερ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Νίκος Βασιλείου (20)

Φώτης Πριτσίδης (18)

Γιάννης Κορωνάκης (20)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γιώργος Αλεξακούδης (20)

Στέφανος Μίλλερ (20)

Χρήστος Πλασταράς (19)

Σπύρος Αγγελής (22)

Παναγιώτης Τσορτανίδης (18)

Θεόδωρος Λεφής

Κώστας Παρασκευόπουλος

MEΣΟΙ

Βαγγέλης Γάιδας (20)

Παναγιώτης Ανυφαντάκης (19)

Παναγιώτης Ανδρέου (22)

Ανέστης Ντεμερτζίδης

Αλέξανδρος Κούτρας

Γιαννης Tζαμπαζης

Νικος Κρασώνης (22)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Σακης Γιαννακίδης (31)

Παύλος Σαμαράς (20)

Άγγελος Μαυράκης (23)

Χρήστος Κόσιης (22)

Στυλιανός Χατζήπαππα (22)

Πολυχρόνης Μουρατίδης (19)

Μανώλης Παγώνης