ΕΣΠΕΘΡ: Αγιασμός με τέσσερις βραβεύσεις στις Αμαζόνες Μαΐστρου

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη ο αγιασμός του Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Το μυστήριο τέλεσε ο Πατήρ Ιωάννης του Ιερού Ναού της θαυματουργού Αγίας Μαρίνας Μαΐστρου στο Κλειστό Προθερμαντήριο Μαΐστρου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Αν.Μακεδονίας Ειρήναρχος Κεμανετζής και πλήθος γονέων των αθλητριών.

Ομιλία απηύθυνε ο υπεύθυνος την προπονητικής ομάδας των Αμαζόνων Μάκης Δημητριάδης Μάκης με θέμα ”Αθλητισμός και Σχολείο / Σχολείο και Αθλητισμός” ενώ ακολούθησε βράβευση 4 αθλητριών της ομάδος, οι οποίες συνδύασαν με επιτυχία την ενασχόλησή τους με τον υψηλό αθλητισμό και την μελέτη στο σχολείο.

Ο λόγος για τις αθλήτριες Δομινίκη Μπαρή και Ελένη Γκότοβου πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώ οι Αναστασία Ζαμπίτογλου και Σοφία Ζαμπίτογλου στο Πανεπιστήριο Ιωαννίνων.

«Με το λαμπρό παράδειγμά τους εμπέουν όλες τις αθλήτριες μας και τις δείχνουν τον δρόμο για την ακαδημαϊκή τους αλλά και συγχρόνως την αθλητική τους επιτυχία!!», επισημαίνει η διοίκηση των Αμαζόνων.

Ο πάτερ Ιωάννης αγίασε όλες τις αθλήτριες, την προπονητική και την επιστημονική ομάδα, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου καθώς και όλους τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου για μια επιτυχημένη, γεμάτη υγεία, αγωνιστική χρονιά 2017-18!!