Παρέα με τον “δάσκαλο” του μετά την ΑΕΔ στην Κορνοφωλιά Λυκόφη ο Παναγιώτης Άχπα

 

Μια σημαντική μεταγραφή ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Έβρου που θα συμμετέχει για πρώτη φορά πραγματοποίησε η Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς.

Ο λόγος για τον αμυντικό Παναγιώτη Άχπα που πέρυσι κατέκτησε τα πάντα με την φανέλα της ΑΕ Διδυμοτείχου και παρόλο που ανακοινώθηκε από την νταμπλούχο ομάδα του Έβρου στα μέσα Ιουλίου οτι παραμένει στην ΑΕΔ, αυτό δε συνέβη και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν βρέθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Άχπα παρά τις προτάσεις που είχε από σχεδόν όλες τις ομάδες κορυφής της ΕΠΣ Έβρου, φαίνεται πως θα ακολουθήσει με την συγκατάθεση και της ΑΕΔ, τον μέντορά του και πρωην προπονητή του πέρυσι Γιάννη Αναστασιάδη στην νεοφώτιστη ομάδα της Λυκόφης Κορνοφωλιάς, με την φανέλα της οποίας αγωνιστηκε και στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου.

Ο 21χρονος Άχπα πέρυσι ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Έβρου, και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στην Νέα Χιλή, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον Ποντιακό και στον Ιπποκράτη.