Αίσθηση από την ευχετήρια ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης σε Λεύκιππο και Αρίωνα

 

Μπορεί η Ξάνθη να έχει τρεις διαφορετικές ομάδες, ωστόσο δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση μεταξύ τους και αντίθετα συνεργάζονται για την πρόοδο του ξανθιώτικου μπάσκετ.

Αυτό το μήνυμα προσπαθεί να περάσει η Ασπίδα Ξάνθης, που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ευχές της για καλή αγωνιστική χρονιά σε Αρίωνα και Λεύκιππο.

Παράλληλα, η Ασπίδα ευχήθηκε και στον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ξάνθης ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες της και στον προπονητή-παίκτη των Παλαιμάχων Χρήστο Βαρδικελδόγλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ευχόμαστε στις ομάδες ΑΡΙΩΝ και ΛΕΥΚΙΠΠΟ που θα εκπροσωπήσουν την Ξάνθη στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία σε όλους τους αθλητές τους και κάθε επιτυχία.
Επίσης ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία στην ομάδα των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών της πόλης μας, οι οποίοι αποτελούν το ένδοξο μπασκετικό παρελθόν και έμπνευση για τους νεαρούς Ξανθιώτες καλαθοσφαιριστές. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας παλαιμάχων, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, Χρήστο Βαρδικεδόγλου για την αθόρυβη αλλά ουσιαστική βοήθεια που παρέχει στην ομάδα μας σε κάθε ευκαιρία.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.
Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ