Η αγωνία Κατραντζή για τον αθλητή της Εθνικής Ομάδας Καταδύσεων που χαροπαλεύει

 

Ανέλπιστα καλά πήγε η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός Έλληνας καταδύτης, Ανδρόγεως Σαμψάκης, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά την Τρίτη στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Όπως αναφέρει το  aquafeed24, το μέλος της Εθνικής ομάδας καταδύσεων υπέστη κάταγμα σε αυχενικό σπόνδυλο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί του έκαναν σπονδυλοδεσία και αποσυμπίεση του νωτιαίου μυελού.

Ο τραυματισμός του διεθνή αθλητή είναι ιδιαίτερα σοβαρός και υπήρχαν κίνδυνοι για τα χειρότερα, επισημαίνει το δημοσίευμα, ωστόσο η εγχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τώρα ο Σαμψάκης θα περάσει στο δεύτερο δύσκολο στάδιο, αυτό της αποθεραπείας με στόχο να αποκαταστήσει σιγά-σιγά την κίνησή του.

«Οι προσευχές όλων μας από την ώρα που το γεγονός έγινε γνωστό, έπιασαν τόπο, με τον Σαμψάκη να αποδεικνύει ότι διαθέτει καρδιά πρωταθλητή. Είμαστε στο πλευρό σου!», καταλήγει το συγκεκριμένο δημοσίευμα για μια είδηση που έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλον τον χώρο του υγρού στίβου.

Μάλιστα ο Ξανθιώτης πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση και μέλος της Εθνικής Ομάδας Χρήστος Κατραντζής έσπευσε να κοινοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το δημοσίευμα, μαζί με την ευχή: «Κουράγιο παλικάρι μου…»