Ξαναφορά τα παπούτσια του και επιστρέφει στα γήπεδα της Θράκης ο Βλάσης Καζάκης!

 

Νέες εκπλήξεις για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου που μετά τον Πατρίκ Ογκουνσότο βάζει στην τάξεις της και έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις στην Super League.

O λόγος για τον Ιασμιώτη Βλάση Καζάκη που ξαναφορά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από έναμιση σχεδόν χρόνο και την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου μετά από 15 χρόνια.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος άλλοτε παίκτης της Ξάνθης, Πανθρακικού, Εθνικού, Ατρομήτου, Καλλονής, Αιγινιακού και Καβάλας που το όνομά του ακούστηκε το καλοκαίρι στους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου, τελικά επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά,  ως ποδοσφαιριστής και όχι ως προπονητής.

Ο Καζάκης μετρά 135 συμμετοχές και 11 γκολ στην Super League και προπέρυσι εγκατέλειψε μια μεγάλη καριέρα σε επαγγελματικές κατηγορίες ξεκινώντας μια αυτή του τεχνικού διευθυντή στην Καβάλα από την οποία ωστόσο αποχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι. Πλέον οι εξελίξεις στον Ίασμο τρέχουν με απίστευτους ρυθμούς με τις πληροφορίες να μιλάνε για βολιδιοσκοπήσεις ποδοσφαιριστών από το χώρο της Γ΄Εθνικής από Ξάνθη και Ροδόπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here